Black Friday korting op Sonos speakers en soundbars

Als Sonos speakers of soundbars al een tijd op jouw verlanglijst staan, dan is het nu de tijd om toe te slaan. In het kader van Black Friday (24 november 2017) kun je flink wat geld besparen op een nieuwe Sonos speaker.

Er zijn overigens nog veel meer websites die stunten met prijzen tijdens Cyber Monday en Black Friday. Check hier alle deals!

Flinke korting bij Sonos

Meestal verhoogd Sonos haar prijzen rondom de speakers, maar tijdens Black Friday pakt het muziekmerk het dus anders aan. Denk aan een korting van 100 euro op de marktadviesprijs van 799 euro van de PLAYBASE en PLAYBAR. Op de De PLAY:1 en PLAY:3 bespaar je tijdelijk zo’n 50 euro. Houd de webshop van Sonos van vrijdag 24 november 2017 tot en met maandag 27 november 2017 dan ook goed in de gaten als je interesse hebt.

sonos speaker

Spotify bedien je via de Sonos One met je stem

Helaas krijg je geen korting op de nieuwe Sonos One. Toch raden wij je aan om deze speaker te overwegen, simpelweg omdat het om een slimme speaker gaat. Je kunt deze speaker namelijk met je stem bedienen. Op dit moment zijn de mogelijkheden in Nederland nog beperkt, maar kun je via een omweg Amazon’s slimme assistent Alexa prima gebruiken. En we hebben goed nieuws… Spotify is nu ook via de stem te bedienen. Dit werkt met de Sonos One én met Sonos speakers waar een Amazon Dot aan is gekoppeld.

Alexa kun je bijvoorbeeld vragen om je Discover Weekly af te spelen, de muziek harder te zetten of het volgende nummer af te spelen. Wij hebben ‘m al even getest en het werkt smooth. Je kunt Alexa ook vragen om via Spotify haar favoriete nummer af te spelen. Daar doet ‘ze’ niet moeilijk over. Top dus!

Er zijn overigens nog veel meer websites die stunten met prijzen tijdens Cyber Monday en Black Friday. Check hier alle deals!

Reageer op artikel:
Black Friday korting op Sonos speakers en soundbars
Sluiten