De beste en meest briljante Black Friday deals van twee topwinkels: de Lidl en Hema

Als je aan Black Friday denkt, denk je aan goede deals en mega uitverkoop. Wat krijg je als je dit combineert met een aantal van je favoriete goedkope winkels? Juist: Black Friyay! Hier de beste deals die je morgen kunt scoren bij de Lidl en Hema. Er zijn overigens nog veel meer websites die stunten met prijzen tijdens Cyber Monday en Black Friday. Check hier alle deals!

Multihakker – Lidl

Hak groenten, noten en kruiden, maak je eigen hummus en meer: het kan allemaal met deze multihakker. Van 19,99 naar 15 euro.

Lidl

Fujifilm Instax Camera mini 8 – Hema

Wie houdt er nou niet van polaroid? Van 65 naar 59 euro.

Black Friday

Voetenbubbelbad – Lidl

Een heerlijke voetenmassage duur? Niet als het aan de Lidl ligt. Van 29,99 naar 20 euro.

Lidl

Compacte haartrimmer – Lidl

We spraken eerder al positieve woorden over deze bijzondere compacte haartrimmer. Toen koste hij nog 14,99 euro. Nu 10.

Lidl

Lamp touch – Hema

Een lamp die aangaat door aanraking, dat is slim! Je krijgt de tweede voor de halve prijs, wat perfect is voor de symmetrische inrichting van je huis. Prijs: twee voor 22,50 euro.

Black Friday

Waterkoker – Lidl

Deze waterkoker heeft een modern design en is leverbaar in verschillende kleuren. Past goed bij je VT Wonen-achtige industriële interieur. Van 24,99 naar 15 euro.

Lidl

Handcirkelzaag – Lidl

De Lidl is van alle markten thuis. Van de roze waterkokers gaan we zo over op de handcirkelzaag. Van 44,99 naar 25 euro.

Lidl

Broodrooster – Hema

Een simpele witte brood toaster. Even om verwarring te voorkomen: je mag er ook bruin brood in toasten. Van 12 naar 8 euro.

Black Friday

Beenmassageapparaat – Lidl

Als deze niet binnen tien minuten is uitverkocht, dan eten wij onze schoen op. Een beenmassageapparaat: dit wil hebben je in je leven. Van 49,99 naar 30 euro.

Lidl

Boorhamer – Lidl

Is het een boor? Is het een hamer? Het is een boorhamer, natuurlijk. Van 59,99 naar 40 euro.

Lidl

Staafmixer – Hema

Iedere wannabe keukenprins(es) moet een staafmixer in zijn keukenkast hebben liggen. Iedere echte keukenprins(es) gebruikt hem ook daadwerkelijk. Van 12 naar 8 euro.

black Friday

Heb je deze beste Black Friday- en Cyber Monday deals van AliExpress al bekeken? Daar zit ook nog wat topspul tussen. Benieuwd naar meer deals van Bol.com, Media Markt en Gearbest? Houd WANT.nl goed in de gaten.

Er zijn overigens nog veel meer websites die stunten met prijzen tijdens Cyber Monday en Black Friday. Check hier alle deals!

Reageer op artikel:
De beste en meest briljante Black Friday deals van twee topwinkels: de Lidl en Hema
Sluiten