Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 23 nov 2020

Black Friday brengt Nintendo Switch games met mooie korting

Deze week zien we bij verschillende webwinkels diverse Black Friday-aanbiedingen voorbij komen. Zie het als de voorpret op de dag zelf. Vandaag hebben we bij Bol.com een mooie actie gespot rondom de Nintendo Switch.

De Nintendo Switch is als spelcomputer fantastisch en het game-aanbod is inmiddels divers. Toch kent de spelcomputer één nadeel: de games die Nintendo uitbrengt houden lang de standaard adviesprijs. Wat dat betreft is het goed dat er nu een aanbieding is met diverse first-party games. Deze kosten los 44,99. Maar als je er drie koopt, ben je 125 euro kwijt. En er zitten echt veel goede games bij, die we graag op een rijtje zetten.

Black Friday Nintendo Switch-topper: Mario Kart 8 Deluxe

We trappen dit overzicht met Nintendo Switch-games die voorzien worden van een mooie Black Friday-actie af met misschien wel de populairste game op het platform. We hebben het natuurlijk over Mario Kart 8 Deluxe. Eigenlijk een essentiële aankoop bij je spelcomputer. De game is heerlijk in je eentje, waarbij je scheurt tegen de computer of spelers online. Maar een echt feest wordt het wanneer je het met vrienden of familie op de bank speelt. Met zijn allen één Joycon vasthouden in een vier-speler splitscreen en dan elkaar bestoken tot aan de finish.

Scoor hem hier

mario kart 8 deluxe Nintendo Switch Black Friday
Mario Kart 8 Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

Animal Crossing New Horizon

Begin dit jaar maakten we kennis met Animal Crossing New Horizons. De game kwam uit op het moment dat we te maken kregen met de eerste lockdown. Mede daardoor was de game nauwelijks te verkrijgen. Inmiddels is hij op voorraad en is het één van de meest interessante titels voor de Nintendo Switch in dit Black Friday-overizcht. Het is een game die je elke dag even speelt om wat taken uit te voeren. Zodoende maak je je dorpje telkens wat mooier en vul je je museum. De game krijgt regelmatig toffe updates, waardoor je altijd iets hebt om naar uit te kijken.

Scoor hem hier

Animal Crossing New Horizons Nintendo Switch Black Friday
Animal Crossing (Afbeelding: Nintendo)

Super Mario 3D All-Stars

Super Mario 3D All-Stars is de meest recente game in dit overzicht. Iets meer dan een maand geleden kwam de game uit ter ere van de 35e verjaardag van Mario. Het is een compilatiepakket van drie klassieke Mario-games die eerder uitkwamen op de Nintendo 64, GameCube en de Wii. De game is tot en met 31 maart in de winkel te koop, waardoor het ook nog eens een toekomstig collector’s item gaat worden. De game is zowel leuk voor mensen met nostalgische gevoelens als nieuwe gamers die in de geschiedenis willen duiken.

Scoor hem hier

Super Mario 3D All-Stars
Super Mario 3D All-Stars (Afbeelding: Nintendo)

Pokémon Sword en Shield

Het verzamelen van Pokémon is al ruim 20 jaar heerlijk om te doen. Vorig jaar verscheen met Pokémon Sword en Shield de nieuwste game in de serie, die dit jaar nog een tweetal toffe uitbreidingen heeft ontvangen. Het is voor het eerst dat een hoofddeel uit de reeks op een spelcomputer komt, waardoor het er visueel echt top uit ziet. Daarnaast valt er van alles en nog wat te doen in de game. De game is tof in je eentje, maar uiteindelijk is het ook mogelijk om met andere spelers te vechten en natuurlijk Pokémon te ruilen. Een goede tip voor Black Friday op de Nintendo Switch

Scoor hem hier

Nintendo Switch
Pokémon Sword en Shield (Afbeelding: Nintendo)

New Super Mario Bros. U Deluxe

De laatste game die we in dit lijstje uitgebreid meenemen is New Super Mario Bros. U Deluxe. Het is een vrolijke platform-game die je maximaal met vier spelers tegelijkertijd kunt beleven. De chaos is dan groot, maar dat kun je ook wel zeggen voor de lol. Een typische game die iedereen begrijpt en goed is voor vele uren platformplezier. Zeker nu deze Nintendo Switch-game met de Black Friday-actie voor een mooie prijs wordt uitgebracht.

New Super Mario Bros U Deluxe
New Super Mario Bros U Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

De andere Black Friday Nintendo Switch-toppers

En dat is nog niet alles wat Bol.com in de aanbieding heeft. Dit zijn simpelweg vijf titels die we er even uit wilden lichten. De andere Nintendo Switch-games die binnen deze Black Friday-actie vallen, vind je hieronder.

Super Mario Party
Super Mario Odyssey
Luigi’s Mansion 3
Pokémon Let’s Go Pikachu
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Paper Mario: The Origami King
Super Mario Maker 2
Yoshi’s Crafted World
The Legend of Zelda: Link’s Awakening
Splatoon 2
Mario Tennis Aces
Fire Emblem: Three Houses
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Wil je meer lezen over de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. En voor meer acties rondom Black Friday kun je uiteraard hier terecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday brengt Nintendo Switch games met mooie korting
Sluiten