Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 19 nov 2021

Black Friday: tik OnePlus-smartphones met flink wat korting op de kop

Black Friday is officieel volgende week pas, maar webshops zoals Cool Blue en Amazon kunnen niet meer wachten. Met ingang van vandaag wordt er met korting gesmeten. Iemand toevallig nog opzoek naar een nieuwe OnePlus-smartphone?

De smartphones van OnePlus zijn mateloos populair en erg prettig in gebruik. Alleen zijn ze anno 2021 wel iets duurder dan een paar jaar geleden. Dat is iets wat veel fans van het merk jammer vinden en daarom is deze Black Friday-deal op Amazon zo fijn.

OnePlus-smartphone met dikke korting

Wie een smartphone van OnePlus op de kop wil tikken, die zal er zonder twijfel geen spijt van krijgen. De toestellen zijn namelijk uitstekend. Of je het nu hebt over het snelle opladen van de batterij, de lange accuduur of het heerlijke besturingssysteem: OnePlus geeft het je allemaal. Het is voor mij persoonlijk dan ook mijn favoriete merk als het om Android-smartphones gaat, al moet ook ik concluderen dat de prijzen inmiddels wel erg hoog liggen. Daarom kan ik me prima voorstellen dat consumenten erg blij worden van de deal die Amazon op dit moment heeft.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Om alvast op de zaken van Black Friday vooruit te lopen komt het bedrijf namelijk met aardig wat korting op de OnePlus 9, 9 Pro, 8T en Nord. Alle vier de modellen die op dit moment beschikbaar zijn, dus. Er zijn van elk model verschillende varianten beschikbaar bij Amazon, dus ik pak simpelweg even de goedkoopste eruit.

Amazon is natuurlijk niet op het achterhoofd gevallen en pakt deze prijzen wel heel slim aan. De webshop pakt namelijk de prijs van het meest geavanceerde model en zet daar een toestel met mindere specificaties tegenover. Maar desondanks pak je toch aardig wat korting mee met deze deal.

Black Friday op WANT

Black Friday is dus losgebarsten. Webshops smijten een week voordat het feest echt begint al met korting en daar haal jij als consument veel voordeel uit. Dat is dan ook de reden dat wij van WANT er nu al bovenop zitten.

Black Friday: één van de beste koptelefoons ooit krijgt dikke korting

Ben je benieuwd welk voordeel je allemaal uit deze feestweek kunt halen? Check dan zeker even deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday: tik OnePlus-smartphones met flink wat korting op de kop
Sluiten