Gaming 19 nov 2018 Jelle van Es

Black Friday PS4 Gamedeals van Bol.com

Aankomende vrijdag is het Black Friday. Een Amerikaanse traditie waarbij winkels op de dag na Thanksgiving veel producten met hoge kortingen verkopen. In Nederland wordt die traditie ook overgenomen en kun je zodoende nu een paar hele goede Black Friday PS4 Gamedeals scoren bij onder andere Bol.com. We zetten de beste deals op een rij.

Black Friday PS4 Gamedeals: PlayStation VR voor 195 euro

Gamen met de PlayStation VR is iets dat steeds interessanter wordt met een groot aantal nieuwe games. Oorspronkelijk werd het PlayStation VR-pakket voor 399 euro in de markt gezet, een paar maanden geleden zakte hij naar 299 euro en nu is hij dus dankzij de Black Friday PS4 Gamedeals voor 195 euro te koop.

Scoor hem hier!

Black Friday PS4 Gamedeals

Black Friday PS4 Gamedeals: PS4 Slim met Spider-Man en twee controllers voor 289 euro

Als je nog geen PlayStation 4 hebt of gewoon een tweede PS4 voor op je slaapkamer wilt, dan is dit een goede deal. Voor 289 euro krijg je een PlayStation 4 Slim spelcomputer met 1 TB opslag geheugen, de uitstekende game Spider-Man en twee controllers, zodat je ook samen met een vriend of vriendin kunt spelen.

Scoor hem hier!

Black Friday PS4 Gamedeals

Black Friday PS4 Gamedeals: FIFA 19 voor 39 euro

Eerlijk is eerlijk, dit is niet de meest indrukwekkende deal. Maar het gaat nu eenmaal om FIFA 19, wat toch wel een essentiele aanschaf is. Dan kun je hem maar beter met korting scoren. De review van de game is hier te lezen.

Scoor hem hier!

Black Friday PS4 Gamedeals

Black Friday PS4 Gamedeals: PlayStation Plus voor 48 euro

PlayStation Plus is eigenlijk een essentiële aanschaf voor elke PlayStation 4-bezitter. Zonder de service is het niet mogelijk om online te gamen. Daarnaast krijg je elke maand een aantal gratis games. Dus als je het toch nodig hebt, dan kun je het maar beter met korting scoren.

Scoor hem hier!

Black Friday PS4 Gamedeals

Black Friday PS4 Gamedeals: God of War voor 29 euro

God of War is zonder twijfel één van de beste games van dit jaar en wat ons betreft een absolute must-have. De game kwam dit voorjaar uit en is zodoende nog niet eens heel erg oud. Voor nog geen dertig euro kun je hem eigenlijk niet laten liggen. Lees hier de review om te weten hoe goed de game is.

Scoor hem hier!

Black Friday PS4 Gamedeals

Black Friday PS4 Gamedeals: Gran Turismo Sport voor 19 euro

Een jaar geleden kwam Gran Turismo Sport uit en nu is hij al in de budgetbakken op te vissen. De game is iets anders dan dat je gewend bent en draait voornamelijk om online races. Voor nog geen twintig euro is het nu het perfecte moment om te kijken of de game bij je past. Lees de review hier.

Scoor hem hier!

Gran Turismo Sport

Black Friday PS4 Gamedeals: Horizon Zero Dawn Complete Edition voor 29 euro

Ook Horizon Zero Dawn is een game die vorig jaar werd uitgebracht. Later kwam er nog een grote update voor de game die met het origineel is gebundeld in deze Complete Edition. Voor minder dan dertig euro krijg je zodoende veel gameplezier met één van de beste games op de PlayStation 4. Lees hier de review.

Scoor hem hier!

Black Friday PS4 Gamedeals

Black Friday PS4 Gamedeals: Detroit Become Human voor 19 euro

De laatste hele goede deal die we in dit overzicht mee willen nemen is die van Detroit Become Human. Het is een verhalende game die in mei van dit jaar uitkwam en waarin jij als speler belangrijke keuzes moet maken. Voor nog geen twee tientjes het perfecte moment om hem te scoren. Lees hier de review.

Scoor hem hier!

Detroit Become Human

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Black Friday PS4 Gamedeals van Bol.com
Sluiten