Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 nov 2017

Black Friday PS4 Sale – 10 top games met flinke korting

Hoera, het is (bijna) Black Friday. Een traditie uit de Verenigde Staten die ook naar Nederland overwaait. In Nederland zien we steeds meer winkels die deze dag aangrijpen om te strooien met kortingen. En dat is fijn voor gamers. We hebben immers het najaar zo goed als achter ons en bijna alle toffe games zijn uit. Als je dan zien met wat voor prijzen er worden gesmeten, dan is het alleen maar een feest. Check hier wat voor korting je in de Black Friday PS4 Sale kunt scoren.

Er zijn overigens nog veel meer websites die stunten met prijzen tijdens Cyber Monday en Black Friday. Check hier alle deals!

10 PS4 games met een flinke korting

De berg aan toffe games is erg groot. En met de prijzen die meestal rond de vijftig procent liggen, is het moeilijk om games links te laten liggen. Toch willen we een klein beetje helpen met tien games die wat ons betreft de moeite waard zijn. Dit zijn onze tien tips.

Black Friday PS4 Sale – FIFA 18

FIFA 18 is en blijft één van de fijnste games van dit moment. De nieuwste voetbalgame komt uiteraard weer met FIFA Ultimate Team en de mogelijkheid om een carrière bij je favoriete club als manager te beginnen. Daarnaast is The Journey ook weer terug en kun je zien hoe het met Alex Hunter gaat. Een ideale game om in je eentje of samen met je vrienden te spelen.

Je koopt ‘m digitaal en Fysiek.

Black Friday PS4 Sale

Black Friday PS4 Sale – Gran Turismo Sport

Hij is nog maar een paar weken beschikbaar, maar nu kun je Gran Turismo Sport al met een mooie korting scoren. Het is wel een iets andere Gran Turismo dan dat je misschien gewend bent. Het draait voornamelijk om de mogelijkheid om online tegen andere spelers te strijden en zo te bepalen wie de beste racer ter wereld is. Met zijn hoge gevoel voor realisme is dat een behoorlijke uitdaging, maar dan wel eentje die dik de moeite is.

Je koopt ‘m digitaal en Fysiek.

Gran Turismo Sport

Black Friday PS4 Sale – Uncharted Lost Legacy

Uncharted Lost Legacy is geen Uncharted 5, maar een fijne spinoff op de reeks. Geen Nathan Drake in dit deel, maar Nadine en Chloe. Dat is aan het begin van de game even wennen, maar gelukkig is het schrijfwerk boeiend genoeg om er in te komen. Daarnaast is de typische Uncharted-actie met vele hoogtepunten aanwezig. Uncharted Lost Legacy is meer dan een klein tussendoortje.

Digitaal en fysiek verkrijgbaar.

Uncharted The Lost Legacy

Black Friday PS4 Sale – Call of Duty WWII

Eerlijk is eerlijk, de aanbieding voor Call of Duty WWII is niet al te sterk. Maar aangezien het één van de fijnste shooters van dit najaar is, is elke vorm van korting gewoon fijn. Speel Call of Duty WWII vanwege zijn uitstekende singleplayeravontuur of vanwege de multiplayer waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Wat het ook is, de game is de moeite en brengt dat heerlijke Call of Duty-gevoel.

Digitaal of Fysiek te koop.

Call of Duty WWII

Black Friday PS4 Sale – GTA 5

Tja, wat moeten we eigenlijk nog zeggen over GTA 5? Een paar jaar geleden kwam de game op de PlayStation 4 uit en sindsdien heeft bijna iedere PS4-bezitter de game wel gekocht. Mocht jij één van de weinigen zijn die hem nog niet heeft, of heb je een broertje die je game heeft gemold? Dan kun je de game nu met een mooie korting scoren.

Digitaal en
fysiek te koop.

Black Friday PS4 Sale – Assassin’s Creed Origins

Assassin’s Creed Origins is zonder twijfel één van de best games van dit najaar. Het is een titel die de Assassin’s Creed-reeks opnieuw op de kaart zet met een grote en boeiende open wereld, een degelijk vechtsysteem en een setting om je vingers bij af te likken. Reis af naar het Oude Egypte en begin daar een avonturen die je een hele tijd zoet houdt.

Verkrijgbaar als digitale en fysieke game.

Assassin's Creed Origins

Black Friday PS4 Sale – Wolfenstein II

Veel shooters komen vandaag de dag uit als een compleet pakket, waarbij je een single- en multiplayer-ervaring hebt. Wolfenstein II doet dat anders. Deze game draait enkel om het verhaal. Daar is alle tijd en moeite in gestoken en dat merk je. Het is een titel waarin je veel verschillende levels voorgeschoteld krijgt en shootouts hebt om u tegen te zeggen. Een absolute topgame, zeker met de korting die je nu hebt.

Digitaal en fysiek verkrijgbaar.

Wolfenstein 2 the new colossus

Black Friday PS4 Sale – Shadow of War

De volgende game uit dit rijtje is het heerlijke Shadow of War. De game neemt je mee naar de wereld van The Lord of the Rings, waar je in een grote open wereld kunt gaan en staan waar je wilt. Het vechtsysteem doet denken aan de fijne Batman Arkham-games, terwijl de mogelijkheid om alles te beklimmen wat weg heeft van Assassin’s Creed. Het totaalpakket is zonder twijfel één van de beste games van dit najaar.

Digitaal of fysiek?

Black Friday PS4 Sale – Persona 5

In dit lijstje hebben we voornamelijk games die onlangs zijn uitgekomen. Met Persona 5 hebben we daar een goede uitzondering op. De JRPG kwam begin dit jaar uit en is één van de beste games die je uit Japan kunt halen. Het is een groots avontuur met boeiende personages en een setting waar je al snel verliefd op wordt. Als je hem nog niet hebt gescoord, dan is dit je grote kans.

Digitaal of fysiek?

Persona 5

Black Friday PS4 Sale – The Evil Within 2

Iets meer dan een maand geleden kwam The Evil Within 2 uit en nu heeft de game al een heerlijke korting te pakken. Als je van horror-games houdt, dan ben je bij The Evil Within 2 aan het juiste adres. Het is een game waarin je terecht komt in een demonische wereld. Daar ga je op zoek naar je dochter. Onderweg krijg je heel wat jump scares en pittige gevechten voorgeschoteld.

Geïnteresseerd in de digitale of fysieke uitvoering?

Er zijn overigens nog veel meer websites die stunten met prijzen tijdens Cyber Monday en Black Friday. Check hier alle deals!

Reageer op artikel:
Black Friday PS4 Sale – 10 top games met flinke korting
Sluiten