Mark Hofman
Mark Hofman Black Friday 27 nov 2020

Smartphone kopen tijdens Black Friday? Dit zijn 5 lekkere deals!

De kans is vrij aanwezig dat Black Friday je deze week niet ontgaan is. Niet heel gek natuurlijk, want bedrijven en webshop smijten als mafkezen met korting. Iets waar jij als consument zeker voordeel uit kunt halen. Al helemaal wanneer je opzoek bent naar een smartphone.

Tijdens Black Friday zijn er namelijk een aantal smartphones die je met redelijke korting op de kop kan tikken. Niet iedere smartphone is even goed, dus daarom hebben we goed gekeken naar welke modellen in de aanbieding zijn. Dit zijn naar ons idee 5 heerlijke deals!

Black Friday-korting op smartphones!

Twee toestellen van Samsung, één van Xiaomi, twee van Motorola en een iPhone. Deze Black Friday-deals bieden voor ieder wat wils!

#1 Motorola Moto G8 Power

Motorola Moto G8 Power koopwijzer
De Power (Afbeelding: Motorola)

De Motorola Moto G8 Power wordt gezien als een van de interessantere Android-smartphones van het afgelopen jaar. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat hij uiterst goed weet te presteren, maar helemaal niet zoveel geld kost. De smartphone is namelijk voorzien van een goed vierdelig-camerasysteem, een 6.4-inch beeldscherm en een 5000mAh batterij. Dit is zonder twijfel hét bakbeest van het lage-segment.

De Motorola Moto G8 Power kost normaal gesproken €199. Dankzij Black Friday scoor je ’em voor €147!

#2 Xiaomi Mi 10 Lite

Xiaomi Mi 10 Lite koopwijzer
De Mi 10 Lite (Afbeelding: Xiaomi)

Xiaomi maakt smartphones die ontzettend goed presteren voor de prijs die ermee gepaard gaat. Iets dat ook zeker het geval is bij de Xiaomi Mi 10 Lite. De smartphone is voorzien van een prachtig 6.57-inch beeldscherm, is voorzien van een quad-camerasysteem en is helemaal 5G-ready.

De Xiaomi Mi 10 Lite kost normaal €289, maar tik je tijdens Black Friday voor €259 op de kop!

#3 Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 preview design
De A51 (Afbeelding: WANT/Dominick Vietor)

De Samsung Galaxy A51 behoort tot een van de populairste smartphones van het afgelopen jaar. De A-serie wordt geprezen en gezien als een van de beste midrange-series van de markt. Dit specifieke model beschikt over een imposant camerasysteem, heeft een vingerafdrukscanner in het scherm en een 4000mAh batterij die snel op te laden is.

De Samsung Galaxy A51 kost normaal €278, maar kost je tijdens Black Friday slechts €238. 

#4 Motorola Moto G9 Plus: heerlijke Black Friday-deal!

Motorola G9 Black Friday
De G9 Plus (Afbeelding: Motorola)

De Motorola G9 Plus is de opvolger van de Moto G8 die je eerder in deze lijst zag. Met het succes van het vorige model kunnen we bijna niet anders dan dit nieuwe model, met flinke korting, ook aan te raden. Naast een krachtige processor en een 5000mAh batterij, maakt voornamelijk het 6.8-inch beeldscherm indruk!

De Motorola Moto G9 Plus kost normaal gesproken €269, maar tik je tijdens Black Friday voor €198 op de kop! 

#5 Apple iPhone 11

smartphones
Flinke unit (Afbeelding: Dominick Vietor / WANT)

Wie dit jaar een iPhone aan wil schaffen kan het best voor de nieuwe iPhone 12 gaan. Maar we begrijpen uiteraard dat dit een flinke investering is. De iPhone 11 is wat dat betreft ook nog een uitstekende koop. Het beeldscherm is groot, de camera doet het goed en de batterij gaat ontzettend lang mee!

De iPhone 11 kost normaal €677, maar tijdens Black Friday ben je er €639 aan kwijt.

Meer Black Friday bij WANT

Heb je door dit artikel zin gekregen om je hele portemonnee om te keren tijdens Black Friday? Dan zit je bij WANT op de juiste plek. We houden je deze hele week al op de hoogte van de meest recente en beste deals.

Benieuwd naar wat er nog meer te halen is? Check dan zeker even deze link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Smartphone kopen tijdens Black Friday? Dit zijn 5 lekkere deals!
Sluiten