Jelle van Es
Jelle van Es Black Friday 26 nov 2020

Black Friday brengt diverse Sonos-producten met hoge kortingen

Vorig jaar zagen we met Black Friday dat Sonos het een goed idee vond om de verschillende smartspeakers met hoge kortingen aan te bieden. En wat denk je? Dit jaar doen ze dat gewoon nog een keer.

De Black Friday-deals van Sonos bieden in sommige gevallen meer dan honderd euro korting. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een goede smartspeaker, dan is dit het moment om je slag te gaan slaan. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Sonos One voor 166 euro

We beginnen dit overzicht met de Sonos One, die voor velen als het meest interessante model geldt. Het is een smartspeaker die ten eerste qua geluidskwaliteit dik in orde is. Daarnaast is hij makkelijk in gebruik. Zo kun je via diverse apps je muziek er naar toe streamen, maar is het ook mogelijk om gebruik te maken van Google Assistant. Kortom, een zeer veelzijdig product. Normaal gesproken kost hij 229 euro, maar tijdens Black Friday is hij al voor 166 euro te koop. Dat is een korting van 28 procent.

Sonos One Black Friday
De Sonos One (Afbeelding: Sonos)

De One SL voor 133 euro tijdens Black Friday

Er is echter nog een goedkoper model in de vorm van de Sonos One SL. Deze biedt eigenlijk alles wat de gewone One ook in zijn mars heeft, maar dan zonder stembediening. Wanneer je het toch raar vindt om tegen je smart apparaten te praten, dan is dit de beste keuze voor jou. Zeker nu hij voor een nog lager bedrag te koop is. De normale prijs is 199 euro, maar tijdens Black Friday scoor je hem al voor 133 euro. Dat is een korting van 33 procent.

Sonos One SL
De One SL (Afbeelding: Sonos)

De Sonos Move voor 277 euro

Kijk jij al uit naar de zomer van 2021, waarbij we hopelijk weer een beetje normaal naar het park kunnen? Dan is het goed om een draadloze speaker bij je te hebben om te genieten van je favoriete muziek. Wat dat betreft is de Sonos Move perfect. Thuis plaats je hem op het oplaadstation en gebruik je hem als de One. Maar als je dan naar buiten gaat, dan neem je hem mee en speel je in de natuur jouw muziek af. Normaal gesproken kost dit model 399 euro, maar tijdens Black Friday haal je hem voor 277 euro. Dat is een korting van 31 procent.

Sonos Move Black Friday
De Move op het strand (Afbeelding: Sonos)

De Sonos Beam voor 299 euro

Tot slot zetten we nog even de Sonos Beam in de aandacht tijdens Black Friday. Dit is een ideale soundbar die je op je televisie aansluit. Daarmee wordt het kijken van een goede film of je favoriete Netflix-serie net wat interessanter, omdat het geluid flink wordt verbeterd. Daarnaast is het mogelijk om deze soundbar te koppelen aan andere producten van het bedrijf, waardoor je een surround setup creëert. Normaal betaal je er 449 euro voor, maar tijdens deze dagen daalt hij naar de 299 euro. Dat is een korting van 33 procent.

Sonos Beam
De Beam (Afbeelding: Sonos)

Wil je meer goede deals met Black Friday scoren? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday brengt diverse Sonos-producten met hoge kortingen
Sluiten