Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 27 nov 2020

Black Friday brengt ook diverse spelcomputers met korting

Een tijdje geleden verscheen met de PlayStation 5 en de Xbox Series X de nieuwe generatie spelcomputers. Maar voorlopig komen ook nog heel wat games uit op de huidige generatie. En met Black Friday kun je zo’n spelcomputer nu met een mooie korting scoren.

Zoals je inmiddels van ons gewend bent met deze Black Friday-drukte zetten we de verschillende spelcomputers lekker op een rij, zodat je zelf kunt bepalen wat bij je past.

De Xbox Series S beschikbaar met Black Friday

We beginnen echter met een spelcomputer die niet in de aanbieding is. Het gaat om de Xbox Series S. Waar de X momenteel nergens te krijgen is, is de S dat nu wel. Daarmee kun je alle toekomstige games gaan spelen. De spelcomputer is vooral handig wanneer je toch geen 4K-televisie in huis hebt staan. Met een Full HD output kun je dan met gemak genieten van al het moois dat nu beschikbaar is, terwijl het profiteert van de diverse voordelen van de extra kracht.

Scoor hem hier

Xbox Series S Black Friday
De Xbox Series S (Afbeelding: Microsoft)

PlayStation 4 Slim met drie topgames

De PlayStation 4 is nog altijd een zeer fijne spelcomputer. De kans dat je hem hebt, is groot, maar wellicht heb je een tweede nodig om op een werk- of kinderkamer te zetten. Met deze bundel zit je dan aan het goede adres. Het gaat om een PS4 Slim met drie absolute topgames in de vorm van Marvel’s Spider-Man, Ratchet & Clank en Horizon: Zero Dawn. De prijs is met Black Friday lekker scherp, dus goed te scoren.

Scoor hem hier

PS4 Slim
PlayStation 4 Slim (Afbeelding: Sony)

PlayStation 4 Slim met FIFA 21

Heb je de bovenstaande games al? Dan kun je misschien deze bundel halen met FIFA 21 er in. Hij is qua prijs wel iets duurder, maar dan kun je wel gelijk losgaan met de populaire voetbalgame. Het is een Slim-spelcomputer met een hardeschijf van 500GB. Naast de game FIFA 21 en de standaard controller krijg je er overigens ook twee weken PlayStation Plus bij. Dan kun je gelijk online gaan ownen!

Scoor hem hier

PlayStation 4 FIFA 21 spelcomputer black friday
De PS4 met FIFA 21 (Afbeelding: Sony)

Nintendo Switch – Limited Fortnite Edition

De volgende spelcomputer is de Nintendo Switch. Deze is lastig te krijgen, waardoor je al blij mag zijn wanneer je hem voor de normale prijs kan scoren. Dat is deze bundel, die bovendien een extra tintje heeft. Want zoals de titel al doet vermoeden is dit een speciale versie die draait om Fortnite. Het gaat overigens om het nieuwste model, dus met de verbeterde accuduur. Bovendien krijg je een download code voor de Wildcast Bundle er bij. Deze brengt een Wildcat-kostuum met twee extra stijlen, een Sleek Strike Back Bling met twee extra stijlen en 2.000 V-Bucks. Scoor hem nu met Black Friday

Scoor hem hier

Nintendo Switch Fortnite
Nintendo Switch Fortnite (Afbeelding: Nintendo)

Xbox One S spelcomputer voor Black Friday

Tot slot hebben we nog deze Xbox One S spelcomputer. Microsoft heeft laten weten dat de aankomende tijd veel games zowel voor de Xbox One- als de Xbox Series-familie wordt uitgebracht. Dus als je niet per se het nieuwste van het nieuwste nodig hebt en gewoon een fijne spelcomputer voor een scherpe Black Friday-prijs in huis wilt halen, dan zit je bij deze spelcomputer absoluut aan het goede adres.

Scoor hem hier

Xbox One S
De Xbox One S (Afbeelding: Microsoft)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday brengt ook diverse spelcomputers met korting
Sluiten