Jelle van Es
Jelle van Es Deals 29 nov 2019
Leestijd: 3 minuten

Black Friday televisies met korting bij de Mediamarkt

Het is eindelijk echt Black Friday en dus kun je nu echt gaan profiteren van de laagste prijzen, mits het desbetreffende product nog beschikbaar is. Populair tijdens deze dag zijn natuurlijk de Black Friday televisies aanbiedingen. Bij de Mediamarkt zien we op dat gebied heel wat mooie producten.

Het gaat hier om Black Friday televisies deals met mooie kortingen voor televisies die er redelijk om bekend staan dat ze goed zijn. Op die manier kun je dus mooi je slag zijn. Dit zijn een paar absolute toppers om te overwegen.

Black Friday televisies: De Samsung UE70RU7020

Een 70 inch televisie voor 699 euro? Daar kon ik een paar jaar geleden echt alleen maar van dromen. Het gaat om een enorm scherm dat komt met een 4K resolutie en HDR ondersteunt. Op die manier kun jij dus perfect genieten van jouw favoriete Netflix-series of film. De televisie maakt gebruik van het Android TV-besturingssysteem, waardoor je makkelijk gebruik kunt maken van de smart-tv mogelijkheden. Er zijn drie HDMI-porten en twee USB-porten om gebruik van te maken.

Scoor hem hier voor 699 euro

Black Friday televisies
Een 70-inch tv (Bron: Mediamarkt)

Kleur je woning met de Philips 58PUS7304/12

De Philips 58PUS7304/12 is de tweede tv in ons Black Friday televisies-overzicht. Het betreft een model van 58 inch, die komt met een 3-zijdig Ambilight-systeem, zodat je woonkamer meekleurt met de televisie, voor een diepere beleving van de content die je op je beeldscherm te zien krijgt. Verder maakt hij gebruik van spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant. Hij heeft een 4K-resolutie en maakt gebruik van HDR. Via Android TV kun je ook nog gebruik maken van de verschillende smart-tv mogelijkheden. Tot slot beschikt de tv over een Ziggo-certificatie en heeft hij 4 HDMI-en 2 USB-porten.

Scoor hem hier voor 599 euro

Black Friday televisies
De Philips televisie met ambilight (Bron: Mediamarkt)

OLED-pracht met de LG OLED55B9PLA

Wanneer je van echt mooie beelden wilt genieten, dan is een televisie met een OLED-scherm de way to go. Deze zijn zelfs tijdens de Black Friday televisies-actie wat aan de prijzige kant, maar deze 55 inch van LG is nog wel te doen. Hij maakt gebruik van een OLED scherm in combinatie met een Ultra HD 4K-resolutie en HDr. Met een responsetijd van 1ms is deze televisie ook perfect om op te gaan gamen en heeft hij een hoge beeldfrequentie van 100 hertz. Met WebOs kun je genieten van de verschillende smart-tv mogelijkheden en er zijn 4 HDMI- en 3 USB-porten om alles op aan te sluiten.

Scoor hem hier voor 1111 euro

LG OLED
De OLED-televisie van LG (Bron: Mediamarkt)

De Sony KD-55XF9005

De televisies van Sony staan er nog altijd om bekend dat ze qua kwaliteit erg goed zijn, maar daar betaal je dan wel voor. Als je puur kijkt naar wat de Sony KD-55XF9005 is en wat je er voor neerlegt, dan is dat niet helemaal in balans in vergelijking met de andere televisies in dit rijtje. Het is namelijk een 55 inch 4K HDR televisie. Wel kent hij een hoge beeldfrequentie van 100 hertz. Tevens is het een televisie die nog werkt met een 3D-techniek, mocht je dat leuk vinden om mee aan de slag te gaan. Qua smart-tv mogelijkheden draait hij op Android TV. Ook is hij te koppelen aan google Assistant. Hij heeft 4 HDMI- en 2 USB-porten.

Scoor hem hier voor 899 euro

De televisie van Sony (Bron: Mediamarkt)

Een scherpe prijs voor de Philips 43PUS6704/12 met de Black Friday televisies

Tot slot hebben we nog de Philips 43PUS6704/12. Waar de bovenstaande televisies niet heel goedkoop zijn (mede vanwege het formaat en de techniek), is de Philips 43PUS6704/12 er eentje die je voor een zacht prijsje op de kop kunt tikken. Voor minder dan 400 euro krijg je een 43 inch model met 4K en HDR. Ook maakt deze televisie gebruik van Ambilight, zodat je huiskamer mooi oplicht. Hij maakt gebruik van diverse smart-tv mogelijkheden, heeft 3 HDMI- en 2 USB-porten.

Scoor hem hier voor 379 euro

De 43 inch televisie (Bron: Mediamarkt)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Black Friday televisies met korting bij de Mediamarkt
Sluiten