Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 nov 2017

Black Friday Xbox One Sale – 10 hele goede deals

De Xbox One moet het qua populariteit afleggen tegen de PlayStation 4. Toch zijn er natuurlijk veel gamers die zo’n fijne console in huis hebben. Zeker nu de Xbox One X net is uitgekomen is het een heerlijke console om mee los te gaan. Mocht je een Xbox One hebben en op zoek zijn naar een nieuwe game, dan hebben we goed nieuws. Met Black Friday zijn er heel wat games die voor flink wat korting verkocht worden. Wij zetten onze tien favorieten op een rijtje in de Black Friday Xbox One Sale.

Er zijn overigens nog veel meer websites die stunten met prijzen tijdens Cyber Monday en Black Friday. Check hier alle deals!

Black Friday Xbox One Sale – FIFA 18

FIFA 18 is en blijft één van de fijnste games van dit moment. De nieuwste voetbalgame komt uiteraard weer met FIFA Ultimate Team en de mogelijkheid om een carrière bij je favoriete club als manager te beginnen. Daarnaast is The Journey ook weer terug en kun je zien hoe het met Alex Hunter gaat. Een ideale game om in je eentje of samen met je vrienden te spelen.

fifa 18

Digitaal
Fysiek
Lees hier de review

Black Friday Xbox One Sale – Call of Duty WWII

Eerlijk is eerlijk, de aanbieding voor Call of Duty WWII is niet al te sterk. Maar aangezien het één van de fijnste shooters van dit najaar is, is elke vorm van korting gewoon fijn. Speel Call of Duty WWII vanwege zijn uitstekende singleplayeravontuur of vanwege de multiplayer waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Wat het ook is, de game is de moeite en brengt dat heerlijke Call of Duty-gevoel.

Black Friday Xbox One

Digitaal
Fysiek
Lees hier de review

Black Friday Xbox One Sale – Assassin’s Creed Origins

Assassin’s Creed Origins is zonder twijfel één van de best games van dit najaar. Het is een titel die de Assassin’s Creed-reeks opnieuw op de kaart zet met een grote en boeiende open wereld, een degelijk vechtsysteem en een setting om je vingers bij af te likken. Reis af naar het Oude Egypte en begin daar een avonturen die je een hele tijd zoet houdt.

Digitaal
Fysiek
Lees hier de review

Black Friday Xbox One Sale – Forza Motorsport 7

Eén van de beste games van dit moment is zonder twijfel Forza Motorsport 7. Het is een game waarin je een grote hoeveelheid toffe auto’s hebt om mee los te gaan en circuits om je vingers bij af te likken. Bovendien ziet de game er fantastisch uit en voelt het racen dankzij de verschillende weereffecten telkens heel anders. Het is een uitstekend totaalpakket, die je nu met een mooie korting kunt scoren.

Digitaal
Fysiek
Lees hier de review

Black Friday Xbox One Sale – Wolfenstein 2

Veel shooters komen vandaag de dag uit als een compleet pakket, waarbij je een single- en multiplayer-ervaring hebt. Wolfenstein II doet dat anders. Deze game draait enkel om het verhaal. Daar is alle tijd en moeite in gestoken en dat merk je. Het is een titel waarin je veel verschillende levels voorgeschoteld krijgt en shootouts hebt om u tegen te zeggen. Een absolute topgame, zeker met de korting die je nu hebt.

Digitaal
Fysiek
Lees hier de review

Black Friday Xbox One Sale – The Evil Within 2

Iets meer dan een maand geleden kwam The Evil Within 2 uit en nu heeft de game al een heerlijke korting te pakken. Als je van horror-games houdt, dan ben je bij The Evil Within 2 aan het juiste adres. Het is een game waarin je terecht komt in een demonische wereld. Daar ga je op zoek naar je dochter. Onderweg krijg je heel wat jump scares en pittige gevechten voorgeschoteld.

Digitaal
Fysiek
Lees hier de review

Black Friday Xbox One Sale – Halo Wars 2

Een game die al een tijdje geleden uitkwam, maar als Xbox One-bezitter nog altijd de moeite waard is. Al is het maar omdat er vandaag de dag niet heel erg veel RTS-games meer zijn. Halo Wars 2 biedt een uitgebreid verhaal die je in je eentje kunt spelen, maar is tegelijkertijd ook een titel met heel wat multiplayer mogelijkheden. Een unieke ervaring.

Digitaal
Fysiek

Black Friday Xbox One Sale – Overwatch

Wat moeten we nog zeggen over Overwatch? De game kwam vorig jaar uit en is nog altijd een titel die door miljoenen gamers met plezier wordt gespeeld. Het is een titel die breed toegankelijk is, maar tegelijkertijd in elk potje veel diepgang brengt. Een game die het beste tot zijn recht komt wanneer je hem samen met vrienden gaat spelen. Maar ook je in eentje is hij zeer de moeite waard, waarbij je bij willekeurige spelers in een team wordt gegooid.

Digitaal
Fysiek
Lees hier de review

Black Friday Xbox One Sale – Destiny 2

Destiny 2 is ook zo’n heerlijke shooter. De game kwam in september uit en wist zijn voorganger op verschillende vlakken te overtreffen. De game heeft een boeiend verhaal, waarin je steeds betere wapens en uitrustingen krijgt. Maar er zijn natuurlijk ook diverse missies en raids om mee los te gaan. Kortom, een game die voor heel wat uren plezier zorgt.

Digitaal
Fysiek
Lees hier de review

Black Friday Xbox One Sale – GTA 5

Tja, wat moeten we eigenlijk nog zeggen over GTA 5? Een paar jaar geleden kwam de game op de PlayStation 4 uit en sindsdien heeft bijna iedere Xbox One-bezitter de game wel gekocht. Mocht jij één van de weinigen zijn die hem nog niet heeft, of heb je een broertje die je game heeft gemold? Dan kun je de game nu met een mooie korting scoren.

Digitaal
Fysiek
Lees hier de review

Er zijn overigens nog veel meer websites die stunten met prijzen tijdens Cyber Monday en Black Friday. Check hier alle deals!

Reageer op artikel:
Black Friday Xbox One Sale – 10 hele goede deals
Sluiten