Mark Hofman
Mark Hofman Tech 22 mei 2019

Black Mirror: Netflix dropt drie trailers voor seizoen 5

Het vijfde seizoen van Black Mirror is een feit! Vorige week kondigde Netflix het gloednieuwe seizoen van de populaire serie aan, inclusief een releasedatum. Vanaf 5 juni 2019 kunnen we genieten van nieuwe afleveringen en de streamingdienst dropt alvast drie trailers om de hype rondom de serie te laten groeien.

Netflix dropt drie trailers voor Black Mirror seizoen 5

Fans van Black Mirror hebben zonder enige twijfel een heerlijke week achter de rug. Terwijl een veelbesproken foto nog het gesprek van de dag was, kwam Netflix spontaan met goed nieuws. De streamingdienst kwam niet alleen met de eerste beelden van het vijfde seizoen van Black Mirror, maar voorzag de serie ook direct van een releasedatum. Vanaf 5 juni 2019 worden de nieuwe afleveringen op de streamingdienst gezet en kunnen fans weer genieten van een aantal bizarre verhalen.

En om te laten zien wat een aantal van deze verhalen te bieden hebben, komt Netflix vandaag met nieuwe beelden van Black Mirror seizoen 5. Maar waar er normaal gesproken een trailer het daglicht ziet, zijn het er nu maar liefst drie. Netflix is trots op Black Mirror en gaat all out! We krijgen te zien wat de afleveringen ‘Smithereens’, ‘Striking Vipers’ en ‘Rachel, Jack and Ashley Too’ te bieden hebben. Die laatste aflevering bevat misschien wel een van de grootste verrassingen op het gebied van de cast, gezien het feit dat Miley Cyrus de hoofdrol speelt.

Naast Cyrus zien we ook Andrew Scott (bekend van Sherlock), Anthony Mackie (Avengers: Endgame), Topher Grace (That 70’s Show) en Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) in dit seizoen voorbij komen. De trailer voor de aflevering met Macki en Abdul-Mateen II, die eerder “de Marvel en DC cross-over die niemand verwacht” werd genoemd, check je hieronder!

Kort seizoen

Waar je misschien zou denken dat dit slechts drie afleveringen van het hele seizoen zijn die uitgelicht worden, zijn dit daadwerkelijk alle afleveringen van het hele seizoen. Waar Black Mirror vaak seizoenen naar buiten bracht met zes afleveringen, is seizoen 5 dus aanzienlijk korter. Dit heeft vooral te maken door de komst van Netflix’s interactieve Bandersnatch film die eind vorig jaar het daglicht zag. Dit zorgt er dus voor dat Rachel, Jack and Ashley Too, Striking Vipers en Smithereens het seizoen compleet maken.

De trailer van die laatstgenoemde is hieronder te zien:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Mirror: Netflix dropt drie trailers voor seizoen 5
Sluiten