Black Mirror seizoen 4 wordt je Netflix bingewatch tijdens de kerstvakantie

Black Mirror is zonder twijfel één van de vetste series ooit gemaakt. Met losse afleveringen wordt de duistere kant van innovatie op een lugubere doch indrukwekkende wijze getoond. Je moet na elke aflevering even bijkomen en zet je aan het denken. Dat maakt de Britse serie zo vet. Netflix heeft sinds seizoen 3 de uitzendrechten overgenomen en komt met goed nieuws. De eerste beelden van Black Mirror seizoen 4 zijn vrijgegeven.

Black Mirror seizoen 4 wordt je nieuwe bingewatch

Ook al is het nog geen minuut aan beelden die je ziet, de trailer trekt direct je aandacht. Zoals het wel vaker bij Black Mirror gaat lijkt er in het begin vrij weinig aan de hand. Het lijkt om een perfecte moeder-dochter-relatie te gaan, totdat de moeder haar kind even kwijt is… Maar wat er daadwerkelijk gebeurt ontdekken we pas wanneer de aflevering ‘Arkangel’ op Netflix staat. Het kost je in ieder geval niet veel tijd om weer in de stemming te komen:

Deze aflevering is geregisseerd door Jodie Foster en speelt Rosemarie DeWitt de hoofdrol in de losse aflevering. De kernboodschap: ‘The key to good parenting is control’. Zullen na de kerstvakantie alle blogs voor ouders met uitgebreide analyses komen? Wij verwachten van wel.

Netflix heeft nog geen officiële releasedatum van Black Mirror seizoen 4 vrijgegeven, maar er worden een aantal data genoemd. Van 23 december 2017 tot begin januari 2018. Kortom, dit zou betekenen dat je de serie in alle rust tijdens de kerstvakantie kunt checken. Seizoen 4 bestaat uit 6 nieuwe afleveringen. Score!

Reageer op artikel:
Black Mirror seizoen 4 wordt je Netflix bingewatch tijdens de kerstvakantie
Sluiten