Black Ops: Cold War wordt direct vervolg op de eerste Black Ops

Als het goed is wordt morgen de onthulling gedaan van Call of Duty Black Ops: Cold War. Maar voordat het zover is, beginnen de eerste barsten in de dam al te ontstaan en lekt informatie naar buiten.

Daaruit blijkt dat Call of Duty Black Ops: Cold War qua verhaal niet helemaal losstaat. De beschrijving van de game zoals die later op productpagina’s komt te staan laat dat weten. Het wordt een direct vervolg op de eerste Black Ops-game.

Call of Duty Black Ops: Cold War een direct vervolg

Call of Duty Black Ops is een game die in 2010 werd uitgebracht. En zodoende krijgen we tien jaar na dato een direct vervolg in de vorm van Call of Duty Black Ops: Cold War. Overigens ging het tweede deel in de subreeks al min of meer verder, maar dat was een mix tussen missies in de toekomst en het verleden. Deze nieuwe game speelt zich puur af in het verleden. Volgens de beschrijving neemt de game je mee naar het begin van de jaren tachtig, waarbij je naar locaties als Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije, het hoofdkwartier van de KGB en meer afreist.

Black Ops: Cold War
De productbeschrijving van de game (Afbeelding: Twitter)

Als onderdeel van een groep elite operatives, volg je het pad van een mysterieus figuur Perseus. Deze naam kwam ook al in de teasertrailer naar buiten. Het is zijn missie om voor chaos te zorgen. Aan jou om dat te voorkomen. Daarbij komen diverse iconische personages eer terug. Denk daarbij aan Woods, Mason en Hudson. Maar tegelijkertijd moet er ook ruimte zien voor nieuwe personages. Naast het hoofdverhaal kun je ook aan de slag met de multiplayer en een zombiemodus in Call of Duty Black Ops: Cold War.

De onthulling nabij

De echte onthulling van Call of Duty Black Ops: Cold War staat gepland voor morgenavond 19:30. Dat is af te leiden uit de onderstaande tweet.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Black Ops: Cold War wordt direct vervolg op de eerste Black Ops
Sluiten