Black Ops: Cold War-multiplayer lekt uit: bekijk ze nu

De verwachtingen voor Call of Duty Black Ops: Cold War zijn hooggespannen. Dit omdat het simpelweg een nieuwe Call of Duty-game wordt, maar ook omdat de setting van de Koude Oorlog ons aanspreekt.

Van Call of Duty Black Ops: Cold War hebben we inmiddels al beelden van de singleplayer gezien en dat smaakt naar meer. En dat moet de multiplayer worden. Deze wordt woensdagavond onthuld, maar nu zijn de eerste beelden al gelekt van die multiplayer.

Call of Duty Black Ops: Cold War multiplayer op straat

Hoe het kan dat er nu al beelden zijn gelekt van Call of Duty Black Ops: Cold War, dat is de grote vraag. En ook waarom de beelden nog niet offline zijn gehaald. Ze zijn afgelopen vrijdag verschenen. Het is inmiddels maandag en je kunt ze nog steeds zien op Youtube. Wat dat betreft is er dus een groot vraagteken. Het lijkt in elk geval wel heel erg op Call of Duty, hoewel de modus die gespeeld wordt iets weg heeft van Rainbow Six Siege.

Op de map die zich afspeelt in Miami nemen twee teams het tegen elkaar op, waarbij één partij de opdracht heeft gekregen om een VIP naar een bepaalde plek te brengen en het andere team moet dat voorkomen. Als je wordt afgemaakt, dan is jouw ronde voorbij en moet je wachten tot de volgende ronde begint. De map is opvallend kleurrijk en kent diverse plekken waar je straks midden in de strijd kunt zitten.

Wellicht een oude build

Daarbij kan het goed zijn dat deze Call of Duty Black Ops: Cold War multiplayerbeelden gebaseerd zijn op een oude versie van de game. De kans is dus groot dat de uiteindelijke versie net iets anders oogt dan wat deze beelden laten zien. Wil je meer weten over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Black Ops: Cold War-multiplayer lekt uit: bekijk ze nu
Sluiten