Black Widow trailer hint naar terugkeer van Winter Soldier

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat deze week eindelijk een eerste trailer is verschenen voor de Black Widow film. Hierin zien we Scarlett Johansson weer in actie als haar personage Natasha Romanoff.

De oplettende kijker heeft wellicht gezien dat de superheldin in een enkel shot voorzien is van een wit pak. Dit hint volgens een aantal oplettende kijkers naar de terugkeer van The Winter Soldier.

Is The Winter Soldier straks te zien in Black Widow?

Om de link tussen het witte pak en The Winter Soldier te kunnen begrijpen moeten we terug naar de comics. In Black Widow: Deadly Origin was namelijk een soortgelijk pak als in de trailer te zien. Tevens moest ze het in die uitgave opnemen tegen meerdere vijanden, waaronder The Winter Soldier.

Naast The Winter Soldier moest Black Widow in de eerdergenoemde strip overigens ook vechten tegen Hawkeye, Hercules en Nick Fury. Waarom er dan toch enkel over die eerste gesproken wordt? Dit heeft te maken met het feit dat we er in Captain America: The Winter Soldier achter komen dat Natasha al eerder een confrontatie met Winter Soldier gehad heeft. Wat dus betekent dat hun ”ontmoeting” ook in het MCU heeft plaatsgevonden.

Een ander detail dat wijst op een cameo van The Winter Soldier is dat Black Widow een prequel is die blijkbaar enkele flashbacks bevat. Daarbij heeft Marvel medewerker Bill Rosemann ook nog eens bevestigd dat het Natasja hetzelfde pak draagt als in de comic:

Nederlandse acteur

Naast Scarlett Johansson zal de film ook rollen hebben voor Rachel Weisz, David Harbour, Ray Winston, O-T Fagbenle en William Hurt. Tevens zal ook de Nederlandse bodybuilder Olivier Richters in de film te zien zijn.

Black Widow zal de eerste film zijn uit de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe en op 29 april naar de Nederlandse bioscopen komen.

Reageer op artikel:
Black Widow trailer hint naar terugkeer van Winter Soldier
Sluiten