Rutger Houweling
Rutger Houweling 13 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Blackberry 10 wordt op 30 januari 2013 gelanceerd

Er zijn waarschijnlijk niet veel mensen meer geïnteresseerd in Blackberry, maar wij vinden dat het toch even gemeld moet worden. Als je nog steeds fan bent van die zwarte doosjes met toetsenbord kun je er best blij van worden dat Blackberry 10 over zo’n 2,5 maand wordt gelanceerd. Dit gaat gepaard met 2 nieuwe smartphones. We lieten eerder al zien wat de verbeteringen van Blackberry 10 zijn. Niet heel bijzonder om eerlijk te bekennen. Maar goed, het is dan al weer een tijdje geleden dus er zullen nog wel wat extra functies bijkomen.

Het is nog niet duidelijk of de nieuwe toestellen ook direct te koop zijn. Waarschijnlijk zal de verkoop in de eerste twee maanden na de lancering plaatsvinden. Eén van de twee toestellen zal overigens weer beschikken over een QWERTY-toetsenbord. De ander zal alleen over een touchscreen beschikken.

Bijna twee maanden geleden bedankte Blackberry hun app-ontwikkelaars op een beetje vreemde manier. Zo vreemd dat we de video nogmaals bij dit artikel wilden betrekken. Denken jullie dat RIM het met Blackberry 10 weer beter gaat doen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Blackberry 10 wordt op 30 januari 2013 gelanceerd
Sluiten