Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 jun 2019

The Blair Witch krijgt een gameversie

Een flink aantal jaar geleden maakte de wereld kennis met het Blair Witch Project. Een film die draaide om een paar jongeren die met een videocamera op zoek gingen naar een mythe. Het werd gefilmd op een manier dat mensen dachten dat het daadwerkelijk echt was. Het was een film met een bepaalde spanning, maar ook één die qua verhaal erg matig was. Van die film wordt in de vorm van Blair Witch nu ook een game gemaakt.

Blair Witch de game

De game Blair Witch werd tijdens de E3-persconferentie van Microsoft onthuld. De onderstaande trailer geeft je een goed idee van wat je straks van de game kunt verwachten.

De game Blair Witch speelt zich af in het jaar 1996 en het speelt zich af in een bos. Jij bent een rechercheur die samen met je hond op zoek gaat naar een vermist kind. Vanaf dat moment lijk je echter in een soort grote nachtmerrie terecht te komen en lijkt niets meer veilig te zijn. Met je zaklamp ren je rond en zie je dingen die je liever niet zou willen zien. Dit gaat een game zijn voor hen die van griezelen houden. Althans, dat is het idee dat de trailer je wilt geven.

Blair Witch lijkt nog flink in ontwikkeling te zijn en de getoonde trailer geldt dan ook voornamelijk als een teaser van hetgeen dat later nog komen gaat. We zullen de ontwikkeling dan ook in de gaten houden en hopen snel meer over de game te vertellen. Tot die tijd hebben we een handige overzichtspagina met alle nieuwtjes over de verschillende games die tijdens de E3 worden aangekondigd.

Reageer op artikel:
The Blair Witch krijgt een gameversie
Sluiten