Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 jul 2018

Blizzard fan? De Europese gearstore is nu geopend

Blizzard Entertainment is één van de grootste en misschien wel tofste uitgevers ter wereld. Je kent de uitgever van games als World of Warcraft, Starcraft, Heroes of the Storm, Hearthstone en natuurlijk Overwatch. Een sterk punt van de uitgever is dat het bedrijf in de afgelopen jaren het voor elkaar heeft gekregen om meerdere interessante personages en werelden te creeeren. Als jij fan bent van Blizzard, dan hebben we goed nieuws. De uitgever heeft eindelijk zijn Europese Gearstore geopend.

Blizzard opent Europese Gearstore

Het grote voordeel van deze Europese Gearstore, is dat je simpelweg als Nederlander nu allemaal toffe merchandise in huis kan halen. Als iemand die in het verleden vele honderden dollars tijdens diverse Blizzcons in de Verenigde Staten heeft uitgegeven, is dit eigenlijk slecht nieuws. Ik ben bang dat ik straks weer veel geld ga uitgeven.

Op de store kun je veel diverse dingen scoren. Zo zijn er verschillende shirts, waarmee je bijvoorbeeld kunt laten zien welk team je steunt in de grote Overwatch-competitie, petjes om je hoofd niet te laten verbranden, of een paar leggings.

Blizzard Gear Store 2

Misschien wil je wel een desk mat, waardoor je je muis kunt gebruiken terwijl je kijkt naar artwork van je favoriete game. Heb je een echte gamekamer die je op wilt fleuren, dan is de categorie met verschillende statues en figurines wellicht iets voor jou. Daar zitten een paar echt hele dikke statues bij, die nergens zouden misstaan.

Blizzard Gear Store

Ook zijn er diverse artbooks en art om op te hangen te koop. De meeste voorwerpen die je kunt kopen zijn niet echt goedkoop, maar als ik uit eigen ervaring mag spreken, zie je dat gelukkig wel vaak terug aan de kwaliteit. En het is een mooie verlenging van je hobby. Speel je nog vaak Hearthstone? Dan is het goed om te weten dat daar binnenkort een update van komt.

Reageer op artikel:
Blizzard fan? De Europese gearstore is nu geopend
Sluiten