Blood & Truth is een actiegame voor de PlayStation VR

Met de lancering van de PlayStation VR was de game PlayStation Worlds een mooie toevoeging en een ideale manier om kennis te maken met de mogelijkheden van Virtual Reality op de PlayStation 4. In de minigame London Heist had je daarbij de mogelijkheid om plaats te nemen in een auto en al schietend vijanden uit te schakelen. De demo werd gemaakt door London Studio. Dit jaren komen zij met de game Blood & Truth die enerzijds iets wegheeft van de London Heist, maar tegelijkertijd het geheel naar een hoger niveau moet tillen. Tijdens de eerste State of Play die Sony afgelopen avond uitzond, is er een nieuwe trailer getoond.

Veel actie in Blood & Truth

In de game kruip je in de huid van Ryan Marks, een soldaat die een fout heeft gemaakt en het leven van zijn familie op het spel heeft gezet. Nu moet hij undercover gaan in één van de beruchtste bendes van Londen en daar de vijanden één voor één uit te schakelen. In de onderstaande trailer krijg je alvast een goed idee van wat je straks kunt verwachten.

Zoals je in de trailer kunt zien, zijn er verschillende onderdelen in de game te vinden. Zo kan er geknald worden, zul je moeten knokken, doorloop je verschillende omgevingen en krijg je veel actie voorgeschoteld. Heel erg lang hoef je overigens niet op de game te wachten. Blood & Truth verschijnt op 28 mei en is dan exclusief te spelen op de PlayStation VR. Daarbij is het wel zaak dat je gebruik maakt van de PlayStation Move-controllers om alle actie op de juiste manier te beleven.

Blood & Truth

Heb je nog geen PlayStation VR headset? Dan kun je hem hier scoren en krijg je gelijk de games Astrobot en VR Worlds er bij. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Blood & Truth is een actiegame voor de PlayStation VR
Sluiten