Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 25 jul 2019

Gieren met de Avengers: Marvel deelt bloopers van Endgame

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat Avengers: Endgame in de bioscoop draaide. Het is de meest succesvolle film aller tijden en heeft het unieke record van Avatar inmiddels afgepakt. En de kans is groot dat de geldkraan voorlopig niet dicht gaat. Zo werd er onlangs een iets langere versie van de film in de bioscoop uitgebracht en krijg je natuurlijk nog de release op Blu-ray en on-demand services. Vandaag kunnen we echter vooral lachen met de film dankzij een stel bloopers.

De Avengers: Endgame bloopers

In een film als Avengers: Endgame hebben vele acteurs hun ding gedaan en er zijn scenes geweest waarbij tientallen samen moesten gaan werken. Dan weet je dat er soms een geintje wordt gemaakt. Maar ook laat deze video hier en daar wat lekkere foutjes en versprekingen zien. Door de video krijg je echt het idee dat de acteurs lol hebben gehad in het maken van de film. De video kan eventueel nog spoilers bevatten, maar zelf heb ik dat niet helemaal op die manier ervaren. Bekijk de video hieronder.

Het is overigens wel een ietwat beknopte video. Voor Avengers Infinity War ware er meer gekkigheden te vinden, zoals deze video je een klein voorproefje geeft. Het lijkt er echter op dat Marvel dit vooral wil bewaren voor de Blu-ray release van Avengers: Endgame, waarbij de gekkigheden voor fans een goede reden kunnen zijn om de film in huis te halen. Wanneer de film echter naar dat platform komt, dat is nog niet bekend. De kans is groot dat dat pas eind dit jaar gaat gebeuren en dan een perfect cadeau is voor de feestdagen.

Avengers: Endgame

Wil je meer lezen over alles dat we sinds de aankondiging van de film over Avengers: Endgame hebben geschreven? Dan hebben we hier het perfecte overzicht in de aanbieding.

Reageer op artikel:
Gieren met de Avengers: Marvel deelt bloopers van Endgame
Sluiten