Blu-ray trailer verklapt belangrijk plotdetail Star Wars

De onlangs verschenen officiële trailer voor de Blu-ray van Star Wars: The Rise of Skywalker blijkt enkele belangrijke plotdetails te verklappen. Ondanks dat dit een beetje opmerkelijk is gaan we ervan uit dat de meeste fans de film inmiddels al wel gezien zullen hebben, waardoor de kans dat mensen zich hier aan storen wat kleiner is.

Nieuwe Star Wars trailer verraadt einde Rise of Skywalker

Mocht jij de The Rise of Skywalker ook al bekeken hebben (of niet bang zijn voor spoilers) dan kun je de eerdergenoemde Star Wars video hieronder bekijken:

Veel fans waren echter ontevreden over dit laatste deel in de Star Wars-reeks. Zo vonden veel van hen het plot vergezocht. Ook werd er geklaagd dat er teveel dingen in één film gepropt leken te zijn. Een van de schrijvers gaf later dan ook aan dat hij The Rise of Skywalker liever in twee delen had uitgebracht zien worden.

Desondanks kan een tweede keer kijken er misschien voor zorgen dat fans ook het goede van de film kunnen inzien. Dit omdat de hoge verwachtingen inmiddels weg zijn. Mensen die echter nog steeds moeite hebben met de gaten in het plot kunnen overigens binnenkort het boek van The Rise of Skywalker uitproberen. Deze zou namelijk de nodige achtergrondinformatie bevatten en onder andere verklaren waarom Emperor Sheev Palpatine weer verschijnt.

De Blu-ray van The Rise of Skywalker zal in Nederland op 24 april beschikbaar komen. De boekversie van deze recente Star Wars-film zal vanaf 17 maart te koop zijn.

Project Maverick

Onlangs verscheen er een bericht op Twitter dat impliceerde dat er een Playstation-game genaamd Star Wars: Project Maverick aan zit te komen. Waarover dit spel gaat is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat het een pilotengame wordt in de stijl van Rogue Squadron en Jedi Starfighter. Wij denken overigens te weten waar de naam voor dit project vandaan gehaald is.

Meer informatie over Star Wars en aankomende films en series binnen de franchise is hier te lezen.

Reageer op artikel:
Blu-ray trailer verklapt belangrijk plotdetail Star Wars
Sluiten