Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 14 december 2018

BLU lanceert moderne Vivo Go voor minder dan €100

Ongeveer een maand geleden doken de eerste leaks op van de nieuwe BLU Vivo Go en vandaag lanceert de producent hem. Waar een smartphone voor minder dan €100 normaal gesproken niet veel soeps is, weet deze de gemoederen wel bezig te houden. Want voor de prijs die ermee gepaard gaat, heeft de Vivo Go toch redelijk wat te bieden. Relatief gezien dan. 

BLU Vivo Go onder de €100

Vorige maand kwamen we de eerste leaks tegen van de BLU Vivo Go. De Chinese producent is druk bezig geweest met haar eerste Android Go toestel wat ook internationaal te verkrijgen is. Maar waar je normaal gesproken heel erg weinig verwacht van een smartphone van €80, weet deze ons op papier toch redelijk te verrassen. Verwacht geen top toestel, maar voor het prijskaartje die hij draagt valt hij alles behalve tegen.

BLU Vivo Go onder €100

De BLU Vivo Go is gewapend met een 6-inch display inclusief 720p resolutie met een 18:9 aspect ratio. Het toestel is voorzien van een aluminium afwerking, een vingerafdrukscanner aan de achterkant en een dual-camerasysteem. En die laatste is dan weer voorzien van een 8MP camera, welke ondersteund wordt door een tweede VGA (0.3MP) camera. Echter vallen de specificaties onder de motorkap ook alles behalve tegen.

De BLU Vivo Go is voorzien van een 1.5GHz quad-core MediaTek 6739 processor met 1GB aan RAM en 16GB aan interne opslag. Maar dat laatste is niet beperkend, aangezien je hem tot 64GB kan upgraden door middel van een SD kaart. Dat batterij is, met 2600mAh, misschien wat klein. Maar nogmaals: we hebben het over een toestel van €80. Bedenk hierbij dat Android 9 Pie Go op het toestel draait en je weet gewoon dat je een hartstikke lekker deal te pakken hebt.

BLU Vivo Go onder €100

Mocht je geïnteresseerd zijn in de BLU Vivo Go: hij verschijnt nog voor de kerst. Enige nadeel is dan dat je hem wel alleen in het zwart kunt halen, maar wat maakt het ook allemaal uit? Voor €80 heb je alles behalve een toptoestel, maar kan je meer dan prima uit de voeten.

Reageer op artikel:
BLU lanceert moderne Vivo Go voor minder dan €100
Sluiten