Bluecup: Zet met je versgemalen koffie een Nespresso

Dit idee is dus best wel ingenieus. Een Nespresso-apparaat is ondertussen in menig huishouden te vinden. En terecht, want hiermee zet je binnen no-time een lekker bakkie koffie. Maar om eerlijk te zijn, zijn we er na een jaar Nespresso wel klaar mee. Je kunt variëren met de koffie, maar als je weer eens met je zelfgemalen koffie een bakkie maakt proef je het verschil. Het is simpelweg een stuk smakelijker. De Nederlandse guys Mike, Lars, Daan en Hans bedachten daarom iets slims. Want waarom kun je geen cups met je eigen koffie vullen en hiermee via een Nespresso-apparaat een kop koffie zetten? Ze gingen aan de slag en vonden de Bluecup uit. Een Nespresso-achtige capsule die je via de speciale lepel zelf met koffie moet vullen, plaats de vervangbare folie erop en stop het geheel in de cupcreator. Met een simpele handeling ben je klaar om met het Nespresso-apparaat een bakkie te zetten. Check hieronder hoe dat werkt.

De Bluecup capsule is zo’n honderd keer her te gebruiken en dat houdt in dat een kop koffie een stuk goedkoper wordt en je minder afval hebt. Wij waren ietwat sceptisch over het product, omdat we dachten dat het niet lekker zou smaken. We nodigden mede-uitvinder Mike daarom uit voor een demonstratie bij ons op kantoor. Binnen vijf minuten liet hij onze twijfel verdwijnen en waren we aan het genieten van een overheerlijk bakkie koffie. Een smaak die je met de Nespresso cups niet haalt en uiteindelijk goedkoper is. De koffie is na gebruik eenvoudig uit de capsule te verwijderen, je spoelt ‘m onder de kraan af en je bent weer klaar om een volgende kop koffie te zetten.

Op dit moment zijn de heren volop bezig om via Kickstarter 50.000 dollar te verzamelen dat nodig is om het product in de markt te zetten. Als jij graag met je eigen versgemalen koffie via een Nespresso-apparaat een bakkie wilt zetten dan ontvang je voor 29 euro twee Bluecup capsules, een cupcreator, een speciale lepel en tweehonderd folies. Je bestelt de Bluecup hier.

Reageer op artikel:
Bluecup: Zet met je versgemalen koffie een Nespresso
Sluiten