Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 14 nov 2017

Nooit meer koude oren met deze ultiem winterse Bluetooth hoofdtelefoon

De koudste maanden van het jaar komen er weer aan en dat betekent: koude oren. Voor wie normaal altijd aan het prutsen is met oordopjes onder een muts of hoofdband, of je hoofdtelefoon over een muts heen is een oplossing bedacht: een heerlijk warme hoofdtelefoon.

Happy oren met de Sound Huggle

De ontwerper van deze hoofdtelefoon heeft twee al sterk op elkaar lijkende producten (van de buitenkant dan hè) met elkaar gecombineerd; de hoofdtelefoon en de oorwarmers. Want wat is er nou meer win-win dan het hebben van warme oren én het kunnen luisteren naar je favoriete muziek?

The Verge merkte de oorwarmers waar muziek uit komt op, op Indiegogo (een soort Kickstarter). De hoofdtelefoon met de naam Sound Huggle ziet er erg comfortabel uit en houdt volgens de informatie op Indiegogo je oren happy in het koude winterweer.

Daar krijg je het toch warm van?!

Ondanks dat op de pagina te lezen is dat het geluid dat uit de Sound Huggle komt van hoogstaande kwaliteit is, hebben wij daar nog wel een beetje onze bedenkingen bij. Waar we wel van overtuigd zijn is dat je oren happy blijven wanneer je dit exemplaar draagt.

hoofdtelefoon

De gebreide buitenkant met leuke patroontjes en de optie voor een fluffy binnenkant staat sowieso goed bij je toch al iet wat kneuterige winterse look. Klinkt dit niet cool? Er is ook nog een wat ‘stoerdere’ variant die minder kleurrijk en fluffy oogt, maar je oren ook warm belooft te houden.

Hoofdtelefoon met fijne features en iets minder fijn prijskaartje

Een van de handige specificaties van de Sound Huggle is dat hij werkt op Bluetooth 4.1 en dus draadloos is. De Sound Huggle is voorzien van een batterij die zeven uur meegaat en is op te laden via een Micro USB-kabel. Een andere leuke feature is dat je de hoofdtelefoon kunt inklappen waardoor hij gemakkelijk in je tas is te bewaren.

Wat dit wollige apparaat kost? De early bird prijs is 147 euro. Dat is niet niks voor een hoofdtelefoon die je maar een paar maanden per jaar kunt gebruiken, omdat hij in de overige maanden van je hoofd af zweet.
hoofdtelefoon

Liever een hoofdtelefoon die je het hele jaar kunt dragen en je oren ook prima warm houden? Check dan deze toffe Marshall Monitor Bluetooth.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nooit meer koude oren met deze ultiem winterse Bluetooth hoofdtelefoon
Sluiten