Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 25 apr 2018

Deze Bluetooth speaker kun je de hele dag dragen

Noem mij een ouwe man (35 jaar en counting), maar ik snap niet helemaal waarom er mensen zijn die op de fiets zitten en hun muziek keihard door de matige speakers van hun telefoon laten knallen. Wellicht dat er groepen zijn die standaard hun oordopjes in hun broeken laat zitten en dat helemaal gesloopt wordt door de wasmachine of gewoon allergisch zijn voor koptelefoons. Of het gewoon fijn vinden om aan iedereen te laten horen dat zij de gratis versie van Spotify, inclusief reclames gebruiken. Nou, voor die groep hebben we fantastisch nieuws: er is een hele kleine Bluetooth speaker die je op je kraag kunt spelden en zo met iets betere kwaliteit de rest van je mederijders op de fiets mee te kunnen laten genieten van jouw superieure muzieksmaak.

De Boom Bit: kleine Bluetooth speaker

Het gaat om de Boom Bit, die gemaakt is door Polk Audio en het is eigenlijk een USB-stick. En er zit ook een USB-uitgang op, maar die wordt puur en alleen gebruikt om de Boom Bit op te laden. De muziek, of je telefoongesprekken (ook fijn om de wereld van mee te laten genieten) wordt gewoon via Bluetooth vanaf je telefoon afgespeeld.

Als je de Boom Bit volledig hebt opgeladen, dan kun je genieten van zo’n drie uur muziek. En omdat het een klein ding is, kun je hem ook weer in een mum van tijd opladen. De Boom Bit wordt geleverd in vijf verschillende kleuren en kost je 29 euro. Mocht je interesse hebben, dan kun je hem hier kopen. De rest van de wereld is je alvast dankbaar voor de muziek die je gaat afspelen.

Let er alleen wel even op dat je hem uit je broekzak haalt voordat je hem in de was gooit, anders gaat ook dit ding er volledig aan en moet je weer terug naar de je telefoonspeakers… Gratis tip: een bluetooth koptelefoon.

Reageer op artikel:
Deze Bluetooth speaker kun je de hele dag dragen
Sluiten