Noah Korevaar
Noah Korevaar Home 7 mei 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: Bluetooth speaker met LED-verlichting

Smartphones, televisies, elektrische fietsen: de meeste gadgets zijn vrij prijzig. Een flinke aanschaf waar je meestal even voor spaart. Geen impuls-materiaal dus! De Aldi, Lidl en Action weten echter vaak te verrassen met uitzonderingen. Vrij indrukwekkende gadgets die verrassend goedkoop zijn. Deze week: een spatwaterdichte Bluetooth speaker met LED-verlichting bij de Lidl!

Lidl verkoopt Bluetooth speaker

Het is lekker weer buiten. De winter heeft zich teruggetrokken, en de zon schijnt volop. Eindelijk kun je weer buiten zitten. Feestjes vieren, eten met je vrienden of heerlijk borrelen op het strand. Allemaal situaties waarbij een stukje muziek altijd welkom is.

Dat kun je bewerkstelligen met je smartphone, maar dan valt de geluidskwaliteit toch tegen. Bovendien is je toestel dan zo leeg. Voeg daar wat water aan toe op het strand, en het is helemaal einde verhaal. Dat moet toch beter kunnen!

Lidl bluetooth Speaker

Het antwoord? Een Bluetooth speaker. Spatwaterdichte Bluetooth speakers zijn vaak vrij prijzig. De Lidl breekt met die trend met een opvallende Silvercrest-speaker. Het design is wellicht niet om over naar huis te schrijven, maar de features zijn vrij impressive.

?Check ook de beste goedkope Bluetooth speakers op AliExpress ?

De speaker produceert namelijk niet alleen een krachtig geluid. De gehele buitenkant functioneert als een soort disco-licht, dankzij LED-verlichting. Zo kun je op compacte wijze alle benodigdheden voor een goed feestje meenemen. In het park, op het strand, overal.

Lidl bluetooth Speaker

Ook een mooie bonus: de Bluetooth speaker is spatwaterdicht. Je kunt de gadget dus niet onderdompelen in het zwembad, maar wat spetters of regen vormen geen probleem. Over de accuduur van de speaker is Lidl ook duidelijk: je kunt vier uur muziek pompen en een lichtshow geven. Een afstandsbediening voor het volume en de verlichting maken het pakketje compleet.

En het prijskaartje? Voor 29,99 euro per stuk kun je vanaf woensdag een exemplaar bij de Lidl scoren. Een prima deal, zeker met een zonnige zomer in het vooruitzicht.

Lidl Speaker

Tegelijkertijd is het maar de vraag wat voor geluid eruit komt. De meeste gadgets van de Aldi, Lidl en Action weten indruk te maken. Maar juist speakers zijn een productcategorie waarbij je kwaliteitsverschillen al snel opmerkt.

Ach, de kans is groot dat deze unit adequaat genoeg is voor al je zomerse avonturen! Welke kleur kies jij uit?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: Bluetooth speaker met LED-verlichting
Sluiten