Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Gadgets 31 oktober 2017

Win de Philips EverPlay BT7900: een top bluetooth speaker t.w.v. 119.99 euro?

Met het gemak waarmee we tegenwoordig muziek streamen via Spotify of andere services, wordt het steeds normaler dat mensen Bluetooth speakers gebruiken als thuisset. Gebruik maken van een Bluetooth speaker als thuisset heeft meerdere voordelen. Ze nemen niet alleen minder ruimte in je huis, maar je kunt ze ook meenemen wanneer je een middagje in het park gaat hangen of op vakantie gaat.

De Bluetooth speaker wordt volwassen

In de moderne huiskamer heb je steeds minder kabels nodig. Meer gadgets worden slim en draadloos, waardoor je flexibel van je dag kunt genieten. Een goed voorbeeld daarvan zijn speakers. Vrijwel elke fabrikant brengt draadloze audioproducten op de markt. Je zou bijna vergeten dat Bluetooth slechts een paar jaar geleden nog als onpraktisch en inferieur werd gezien.

Bluetooth is in de afgelopen jaren namelijk sterk verbeterd. Niet alleen hoef je niet meer qua geluidskwaliteit in te boeten, maar is ook de afstand waarop Bluetooth werkt vermenigvuldigd. Speakers zoals de Philips Everplay kun je bijvoorbeeld tot op wel dertig meter afstand bedienen. Die verbinding is er bovendien ook een stuk stabieler op geworden.

Philips EverPlay BT9700

Dat is de luxe die moderne speakers bieden: vanuit je keuken je favoriete playlist aanzetten op de speaker in je huiskamer. Of neem je speaker mee naar de keuken, zonder dat je je druk hoeft te maken om de accuduur. Waar draadloze speakers eerst vooral van pas kwamen als je de deur uit ging, kunnen ze zich nu ook prima meten met bedrade apparatuur voor in huis.

Let echter wel op als je in de winkel staat. Lang niet alle fabrikanten gebruiken de nieuwste standaarden, al helemaal niet als het om goedkopere modellen gaat. Daardoor hebben veel speakers slechts een bereik van tien meter. Let dus goed op die specificaties.

De BT7900 is waterbestendig, stofdicht en schokbestendig. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je speaker het na een bezoekje aan het park begeeft.

Philips EverPlay BT7900

Een speaker die wel uitblinkt, is de Philips EverPlay BT7900. Dit stijlvolle model misstaat niet in elke huiskamer. De must-have gadget maakt echter pas echt indruk wanneer je buiten de deur muziek gaat luisteren. Niet alleen is het bereik van dertig meter een zegen, maar zijn er ook andere extraatjes die het verschil maken.

Philips EverPlay BT9700

De BT7900 is namelijk waterbestendig, stofdicht en schokbestendig. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je draadloze speaker het na een bezoekje aan het park begeeft. Meestal is de geluidskwaliteit net wat minder bij waterbestendige speakers, maar die dans weet Philips te ontspringen. De Bass Boost zorgt bovendien voor een dieper geluid. Je high-end geluidsinstallatie zal het nog steeds winnen, maar op draadloos gebied maakt de techfabrikant indruk.

Bovendien pakt de speaker wat handige functies mee, die je normaal enkel van je smartphone gewend bent. Middels de ingebouwde microfoon kun je handsfree bellen, handig als je bijvoorbeeld in de auto zit. Bovendien is de Philips BT7900 drie keer zo snel opgeladen door een extra snel oplaadprotocol.

Klein nadeeltje: de USB-kabel is natuurlijk niet waterdicht, maar kan wel als draagband dienen. Ach, zo vaak hoef je de speaker ook niet op te laden. Met een standby-tijd van honderd uur en een accuduur van tien uur kun je heel wat playlists afluisteren! De Philips BT7900 is nu tijdelijk voor 99,99 euro verkrijgbaar, in plaats van 119,99 euro.

Win de Philips EverPlay BT7900

Wellicht kun jij dat binnenkort ook gaan ervaren, want we geven de Philips EverPlay BT7900 weg! Je hoeft enkel het onderstaande formulier in te vullen om kans te maken op de bluetooth speaker.

[contact-form-7 id=”292878″ title=”Win de Philips Everplay BT7900!”]

In samenwerking met Philips

Reageer op artikel:
Win de Philips EverPlay BT7900: een top bluetooth speaker t.w.v. 119.99 euro?
Sluiten