Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 13 jul 2018
Leestijd: 3 minuten

De beste, gekste en handigste Bluetooth speakers op AliExpress

Jullie weten al wel dat we fan zijn van AliExpress. Omdat wij weten dat jullie fan zijn van Bluetooth Speakers hebben we onze beide liefdes gecombineerd met als resultaat: de vijf beste, gekste en handigste Bluetooth speakers van AliExpress. Ze ze zijn allemaal erg goedkoop, dus dat is ook alvast mooi meegenomen.

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker

De producten van de Chinese fabrikant Xiaomi staan bekend om hun hoge kwaliteit en lage prijs, en dat is zeldzaam in techland. Wij zijn fan! Op het eerste gezicht ziet deze Bluetooth speaker er goed uit. Het design is compact en mooi afgewerkt met een aluminium body. De speaker is licht en daardoor ook gemakkelijk mee te nemen. De Xiaomi Mi is gemakkelijk aan je laptop of smartphone te koppelen met Bluetooth 4.0, je kunt er een micro SD kaart tot 32GB in doen en is ook voorzien van een belfunctie.

Maar hoe klinkt het geluid? Gezien het compacte design heeft de speaker nog een luid en helder geluid. De kwaliteit van de audio gaat ook niet achteruit wanneer je hem harder zet. De batterij gaat zo’n zes tot zeven uur mee.Conclusie: ook bij dit product krijg je goed waar voor je geld. De speaker kost namelijk maar 39,59 dollar.

Ijveraar S1

Deze Bluetooth speaker is i-de-aal voor de ultieme Nederlander: een speaker die je op je fiets kunt bevestigen. In de auto luister je naar muziek dus waarom zou je dat op de fiets ook niet doen? De speaker is op je fiets te monteren met een speciale houder waar je hem ook weer gemakkelijk uit kunt klikken. Sluit de speaker aan op je smartphone et voila: je hebt muziek.

De S1 is voorzien van FM-radio en werkt ook als powerbank. Verder lijkt de S1 niet alleen op een zaklamp, maar zitten er ook drie verschillende SOS-lichten op en is hij te gebruiken als fietslamp. De speaker is voorzien van een klem waarmee je hem op je fiets kunt monteren, een karabijnhaak, AUX-kabel en een USB-oplaadkabel. Prijs: 17,99 dollar.

Bluetooth speaker

FLOVEME Bluetooth speaker waterfles

Ja dat lees je goed: deze Bluetooth speaker is ook een waterfles, en deze waterfles is ook een speaker. Alles kan op AliExpress. De speaker is aan je smartphone of andere apparaat te koppelen en is voornamelijk praktisch voor je outdoor-activiteiten.

De speaker is voorzien van Bluetooth 3.0, heeft een batterijduur van vier tot zes uur en is opgeladen in 2.5 uur. Naast deze minder interessante specificaties over op het ontwerp: deze speaker is een waterfles, een kopje voor je waterfles en een speaker in een. Er zit ook nog een kompas op de onderkant van het kopje. Al met al dus een erg bijzonder multifunctioneel apparaat dat volgens de website ook daadwerkelijk waterdicht is. Prijs: 18,59 dollar.

bluetooth speaker

YTOM LED Lamp Bluetooth speaker

Is het een lamp, is het een discobol, is het een speaker? Al het hiervoor genoemde. Deze LED Lamp is ook een Bluetooth speaker. Een bijzondere combinatie, omdat je misschien niet altijd met een lamp op pad gaat, maar hij is wel bijzonder handig voor in huis.

De lamp is te besturen via een app waarin je zowel de kleur van de lamp als de muziek kunt regelen. Je kunt de lamp ook via een tijdslot aan- en uit laten gaan. De lamp, eh speaker, werkt met iOS en Android. We weten niet wat de kwaliteit van het geluid is maar deze speaker-combo is er een die we nog niet eerder zijn tegengekomen. Prijs: 16,14 euro.

bluetooth speaker

Waterdichte bluetooth speakers voor in de douche

Als laatste in dit lijstje staat misschien wel de meest essentiële Bluetooth speaker: het exemplaar voor in de douche. Deze speaker is gemakkelijk aan de muur te bevestigen door middel van een zuignap.

De speaker heeft verder ondersteuning voor Bluetooth 4.1, een ingebouwde microfoon zodat je ook vanuit de douche kunt bellen en is hij verkrijgbaar in een aantal vrolijke kleuren. De batterij van het appraat gaat ongeveer zes uur mee. Ondanks dat hier waarschijnlijk geen briljant geluid uit komt, is het wel een echte must-have voor iedere fanatieke douche-zanger. Prijs: 7,34 dollar.

bluetooth speaker

Heb je wat meer te besteden? Bekijk dan hier de vijf beste low-budget subwoofers om je feestje helemaal compleet te maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De beste, gekste en handigste Bluetooth speakers op AliExpress
Sluiten