Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 26 jun 2019

Vijf goede bluetooth speakers die je bij AliExpress kunt scoren

Met het mooi weer waar we nu mee te maken hebben, is de kans groot dat je zo nu en dan naar buiten toegaat om samen met je vrienden en vriendinnen te genieten van het mooie weer. Een koud drankje, een lekker hapje en natuurlijk een muziekje zorgen er voor dat de dag een klein feest wordt. Via een draagbare bluetooth speaker kun je overal genieten van je favoriete muziek, terwijl het ook nog goed klinkt. En als je bij AliExpress kijkt, dan hoeft zo’n bluetooth speaker echt niet duur te zijn.

Vijf goede bluetooth speakers die je bij AliExpress kunt scoren

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

Bluetooth speaker met vrolijke kleuren

De eerste bluetooth speaker die we in dit overzicht willen bespreken is er eentje van Mifa. Hij is in vijf verschillende kleuren te verkrijgen, waarbij met name de graffiti versie er bovenuit springt qua vrolijk kleurgebruik. Naast een bluetooth-verbinding met je smartphone kan je ook muziek van een 3.5 mm jack afspelen en is er ruimte voor een 32 GB Micro SD-kaart. Met een 2200 mAh batterij moet hij zo’n 12 uur meegaan. Ook is hij spatwater bestendig. Voor 23,46 euro koop je hem hier.

Vijf goede bluetooth speakers die je bij AliExpress kunt scoren

Stereo sound boombox

Het tweede device dat we bespreken is andermaal een bluetooth speaker van Mifa. Het gaat om een stereo boombox met een output van zo’n 30W, waardoor je kunt rekenen op heel wat volume uit het device. Ook deze gaat twaalf uur lang mee, maar beschikt over een batterij van 4000 mAh om er voor te zorgen dat de audio die er uit wordt gegooid krachtig en overtuigend is. Naast bluetooth kent de speaker ook de ondersteuning van een SD-kaart en een 3.5 mm jack kabel. Het is ook mogelijk om twee devices aan elkaar te koppelen voor nog rijker geluid. Hij si met 31,14 euro wel iets prijziger.

Vijf goede bluetooth speakers die je bij AliExpress kunt scoren

Mifa F10 voor op je rugtas bij AliExpress

Ook het derde product is er eentje van Mifa. Maar ook dit is weer net wat anders. Het gaat om een kleine en draagbare speaker, welke je via de hanger makkelijk aan je rugtas kan hangen. Op die manier kun je hem makkelijk overal mee naar toe nemen. Hij kan tegen stof en ook tegen water, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat hij snel kapot gaat. Hij is iets minder krachtig en beschikt ook maar over een batterij van 1200 mAh, maar dat moet alsnog goed zijn voor 10 uur aan audioplezier vanaf je smartphone. Hij is voor 16,27 euro te koop.

Huawei bluetooth speaker

Dan is het tijd om eindelijk ook even een ander merk in het daglicht te zetten. Deze bluetooth speaker van Huawei beschikt over een batterij van 1800 mAh en daarmee moet je in staat zijn om zo’n tien uur aan muziek te beluisteren. Hij kan verder tegen spatwater en weeg iets minder dan 400 gram, terwijl het tegelijkertijd wel een unit is die heel wat volume kan produceren. Als geinig extraatje beschikt hij ook nog over de mogelijkheid om hem als zaklamp te gebruiken. Hij is voor 21,34 euro te koop bij AliExpress.

Tronsmart 360 sound bluetooth speaker

We sluiten het overzicht af met een krachtige bluetooth speaker van Tronsmart. Het gaat om een variant die een batterij heeft van 5200 mAh, die in staat moet zijn om zo’n 15 uur aan muziek te luisteren. De muziek wordt vervolgens in 360 graden uitgezonden, waardoor iedereen in de groep perfect kan genieten van de heerlijke zomers nummers. Hij si daarnaast ook stevig, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat hij snel kapot gaat. Hij is op AliExpress al veel besteld en kent veel positieve reviews. Scoor hem hier vanaf 45,03 euro.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
Vijf goede bluetooth speakers die je bij AliExpress kunt scoren
Sluiten