Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 25 aug 2017

De BMW M5 in actie in Need for Speed Payback

Mocht je spaarrekening het nog niet toelaten om de BMW M5 aan te schaffen, maar wil je er wel in rijden? Dan kun je straks digitaal met de wagen scheuren in Need for Speed Payback.

Need for Speed Payback: BMW M5 in actie

In een gloednieuwe trailer staat de nieuwe wagen centraal. Vanaf 10 november kun je er zelf mee rijden, want dan ligt de game in de winkel. Need for Speed Payback neemt je mee naar het fictieve Fortune Valley, waar jij het moet opnemen tegen de criminele organisatie genaamd The Syndicate. Dat doe je door diverse races te winnen en zodoende de aandacht op jezelf te vestigen. Op die manieren komen de onderbazen van The Syndicate naar buiten om jou af te straffen. Iets wat jij natuurlijk niet op je laat zitten.

In de game krijg je de mogelijkheid om met een groot aantal verschillende auto’s te rijden, waaronder de BMW M5. In de onderstaande trailer staat deze wagen centraal.

Ook zien we in de trailer dat de politie flink wat toffe wagens tot zijn beschikking heeft om het jouw leven zuur te maken. Dit gaat zodoende een game zijn waarbij spektakel en spanning centraal staan. Als de game in november uitkomt, dan kun je er mee losgaan op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Tot slot hebben we ook een paar verse screenshots van de game. Deze vind je hieronder.

Reageer op artikel:
De BMW M5 in actie in Need for Speed Payback
Sluiten