Bodyguard ster zwemt in Netflix waterflesjes na hilarisch misverstand

Als je een Netflix abonnement hebt, heb je de nieuwe serie Bodyguard zeker wel voorbij zien komen. De serie is razend populair en volgens behoorlijk wat mensen zou het zelfs de beste serie van het jaar zijn. Richard Madden, oftewel Robb Stark uit Game of Thrones, is de ster van Bodyguard maar het lijkt erop dat niet alle Netflix medewerkers ook daadwerkelijk naar de series kijken. De man werd namelijk een Netflix gebouw uitgezet, toen hij een flesje water wilde nemen.

Waterflesjes alleen voor personeel

Madden had klaarblijkelijk dorst en zag een koelkast vol met flesjes water staat met het Netflix logo erop. Helaas werd hij op zijn  vingers getikt toen hij zo’n flesje water wilde pakken. Er werd hem verteld dat die alleen voor het personeel waren en een vriendelijke poging om de persoon te overtuigen dat hij ook Netflix personeel was, bleek geen vruchten af te werpen.

Netflix Bodyguard

Uit het gebouw gezet zonder water

Vervolgens werd hem verteld om naar het gebouw om de hoek te gaan, waar de show werd gefilmd. Madden vond dat prima, nam een flesje water en begon richting het andere gebouw te lopen. Hierop kreeg de acteur met een beveiliger te maken,die hem het gebouw uitzette. Maar niet voordat hij het flesje water weer terug moest geven.

Dorstige Madden fans

Je vraagt je af waarom ze zo moeilijk doen over een flesje water en toen Netflix lucht kreeg van het water incident, probeerden ze het dan ook onmiddellijk goed te maken met de Bodyguard acteur. Je sterren moet je tenslotte tevreden houden en Madden kreeg in de post een heel pakket aan Netflix waterflesjes, samen met een begeleidend briefje. Hierin biedt Netflix zijn diepste excuses aan over het incident. Ze voegen er nog aan toe dat ze de flesjes normaal gesproken graag weggeven, maar dat Madden’s fans altijd zo dorstig zijn.

Netflix waterflesjes voor Richard Madden

Gelukkig kon Madden wel lachen om het vreemde voorval en de hilarische wijze waarop Netflix zich verontschuldigde. In ieder geval mogen ze blij zijn met Madden en de serie Bodyguard. Elke aflevering scoort tot nu toe namelijk als de malle en ook de scores op IMDB en Rotten Tomatoes zijn torenhoog.

HLN

Reageer op artikel:
Bodyguard ster zwemt in Netflix waterflesjes na hilarisch misverstand
Sluiten