Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 sep 2019

Bol 10 Daagse: 5 nieuwe games met mooie kortingen

Regelmatig strooit winkelketen Bol.com met mooie kortingen. Momenteel is het de zogenaamde Bol 10 Daagse en worden heel wat producten met kortingen aangeboden. Eerder hadden we al een mooie Xbox One-bundel, waarbij je zoveel content kreeg, dat de spelcomputer min of meer gratis werd weggeven. Ook op het gebied van games zien we mooie kortingen. Daarbij zijn het met name de games van vorig jaar die worden afgeprijsd. Wij zijn op zoek gegaan naar de ietwat recentere games met korting en kwamen zodoende op deze vijf tips.

Rage 2

Rage 2 verscheen in mei en is zodoende een maand of vier oud. En nu is hij al te koop voor onder de dertig euro. Eerlijk is eerlijk, de game is niet helemaal geworden wat we hadden verwacht, maar voor deze prijs is het zeer de moeite waard. Het is een game die voornamelijk draait om de toffe actie in de vele shootouts en op dat gebied is hij fantastisch. De game neemt je mee naar een grote open wereld, waarbij je via voertuigen makkelijk van het ene naar het andere punt reist. Onderweg vind je allemaal upgrades en word je steeds vaardiger in het afknallen van vijanden en het gebruiken van je speciale aanvallen. Een absolute tip tijdens deze Bol 10 Daagse.

Scoor de game hier en lees hier onze review.

Bol 10 Daagse
Rage 2 (Bron: Bethesda)

Mortal Kombat 11

Een andere absolute tip om te halen tijdens deze Bol 10 Daagse is de game Mortal Kombat 11. In de lente van dit jaar werd de game uitgebracht. Het blijkt een uitstekende vechtgame te zijn met vele verschillende personages, een uitgebreid singleplayeravontuur met bijbehorend verhaal en strakke graphics. Het is zodoende een game waar je je heel erg lang mee kunt vermaken. Ook heerlijk om samen met een vriend of vriendin samen op de bank te spelen en elkaar op een gruwelijke manier af te maken. En dan uiteraard eindige met een bloederige Fatality.

Scoor de game hier en lees hier onze review.

Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11 (Afbeelding: Warner)

Wolfenstein Youngblood

In juli kwam Wolfenstein Youngblood uit en toen werd hij al gelijk voor een vriendelijk prijsje in de winkel gelegd. Nu twee maanden later heeft de game al een mooie korting te pakken. Bovendien gaat het om de zogenaamde Deluxe Edition, die je de mogelijkheid geeft om een buddy pass aan een vriend of vriendin te geven, waardoor die persoon de game samen met jou kan gaan spelen. Ideaal dus als je met zijn tweeën een shooter wil gaan spelen.

Scoor de game hier.

Bol 10 Daagse
Wolfenstein: Youngblood (Bron: Bethesda)

Sekiro: Shadows Die Twice

Met Sekiro: Shadows Die Twice hebben we zonder twijfel één van de beste games van dit jaar te pakken. De game is gemaakt door dezelfde studio die verantwoordelijk was voor de Dark Souls-games. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze game behoorlijk pittig is. Tegelijkertijd is het een game die qua stijl anders is en veel lichter dan dat ik me van de Dark Souls-reeks kan herinneren. Het is zonder twijfel één van de beste games van dit jaar en daarom perfect om nu met korting tijdens de Bol 10 Daagse te scoren.

Scoor de game hier en lees hier de review.

Bol 10 Daagse
Sekiro: Shadows Die Twice (Bron: Activision)

Dragon Quest Builders 2

De laatste game in dit rijtje van de Bol 10 Daagse is Dragon Quest Builders 2, ook een game die nog niet zo lang geleden is uitgebracht. De game neemt je mee naar een Dragon Quest-achtige wereld, waar je van alles en nog wat moet gaan bouwen om opdrachten te voltooien en verder te komen in het verhaal. Het is een game die qua tempo niet heel erg hoog ligt, maar het is zeker fijn om er zo nu en dan bij te pakken en van te genieten. Zeker voor deze prijs een aanrader.

Scoor de game hier en lees hier de review.

Dragon Quest Builders 2
Dragon Quest Builders 2 (Bron: Square Enix)
Reageer op artikel:
Bol 10 Daagse: 5 nieuwe games met mooie kortingen
Sluiten