Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gadgets 22 mei 2019

Bulk 10-daagse bij Bol: dit zijn de 5 lekkerste deals uit de webshop!

Bol.com is begonnen met de Bulk 10-daagse en dat betekent simpelweg dat de webshop met flinke korting aan het smijten is. Tot en met woensdag 29 mei fietsen de tofste deals door de digitale winkel heen, maar welke zijn nu echt de moeite waard? 

De Bulk 10-daagse van Bol betekenen eigenlijk maar een ding: heel veel geld uitgeven. Maar we snappen ook wel dat jij door alle kortingen het bos niet meer zit. Daarom hebben wij de vijf tofste deals voor je op een rij gezet. We zeggen niet dat dit de beste deals zijn voor jou, maar doen dit volledig uit ons eigen perspectief. Verwacht dus vooral aardig wat deals op het gebied van games, telefoons, tablets, gadgets en entertainment!

Dit zijn volgens ons de vijf allerlekkerste deals van

#1 JBL E55BT Koptelefoon

Een goede koptelefoon is nooit verkeerd, zeker niet wanneer je veel onderweg bent met (bijvoorbeeld) het openbaar vervoer. Uiteraard wil je wel een goede headset hebben, maar snappen we ook dat je geen honderden euro’s uit wil geven. Wat dat betreft komt het prima uit dat de JBL E55BT koptelefoon nu in de aanbieding is tijdens de Bulk 10-daagse. Deze headset is in vier verschillende kleuren te krijgen, beschikt over een accuduur van zo’n 20 uur en levert uitstekende geluidskwaliteit.

Bulk 10-daagse bol

De JBL E55BT kost je normaal gesproken €129. Nu is hij, met 40% korting, te halen voor €75 bij Bol!

#2 Samsung Gear S3 Frontier

Smartwatches zijn tof om te hebben. Naast het feit dat je alle berichten op je pols binnenkrijgt, kan het ook heel veel voor je gezondheid betekenen. Van het meten van je activiteiten tot aan het berekenen van het aantal stappen die je zet: alles is bij te houden. Uiteraard wil je wel een slim klokje om de pols hebben die daadwerkelijk iets goeds te bieden heeft en wat dat betreft zit je lekker met de Samsung Gear S3 Frontier. De smartwatch is, met een flinke korting van 44%, te koop bij tijdens de 10-daagse.

Bulk 10-daagse bol

De Samsung Gear S3 Frontier kost nu €179 bij Bol!

#3 Trust Mobile Primo Powerbank

Een lege smartphone: daar wordt niemand vrolijk van. Daarom is een powerbank wel degelijk een fantastische uitvinding. Trust, het bekende game-merk, produceert ook zijn eigen krachtpatsers en gooit er nu eentje voor een prikkie op Bol. Met de Mobile Primo Powerbank heb je toegang tot 10.000mAh, waarmee een toestel tot wel drie keer volledig op te laden is. Met twee USB ingangen, een Micro-USB ingang en indicator voor de batterijpercentage, zit jij helemaal goed.

Bulk 10-daagse bol

De Trust Mobile Primo Powerbank kost je nu geen €30, maar €17 bij Bol!

#4 Kingdom Hearts III

De Kingdom Heart franchise gaat door! Na meer dan tien jaar wachten op het vervolg van Kingdom Hearts II, is het derde deel eindelijk gearriveerd. De game, die voor het eerst ook voor Xbox One gebruikers te spelen is, is nu in de aanbiedingen tijdens de Bulk 10-daagse. En hoe: je krijgt 53% korting op de game!

Bulk 10-daagse bol

Kingdom Hearts III kost nu €33 bij de webshop!

#5 Marshall Acton Speaker

De zomermaanden komen er weer aan en dat betekent veel avonden in het park of op het strand. En wat mag er bij zo’n heerlijk avondje niet ontbreken? Juist, muziek! Uiteraard wil jij uitstekende geluidskwaliteit meenemen naar het fantastische avondje, dus kies je ook voor een goede speaker. Wat dat betreft zit je met de Marshall Acton Speaker hartstikke lekker. De speaker is eenvoudig in gebruik, heeft een goede accuduur en biedt uitstekende kwaliteit voor het geld dat het kost. De speaker is met 44% korting te halen bij Bol!

Bulk 10-daagse bol

De Marshall Acton kost nu geen €219, maar €122 bij Bol.

Reageer op artikel:
Bulk 10-daagse bij Bol: dit zijn de 5 lekkerste deals uit de webshop!
Sluiten