Dikke korting bij Bol.com: deze 5 games zijn de moeite waard!

Op het gebied van gaming is er altijd veel om uit te kiezen. Wanneer je uitkijkt naar een game, dan wil je die graag vanaf dag één in huis halen. Maar dan betaal je wel vaak de hoofdprijs. Wat dat betreft is het soms verstandiger om iets langer te wachten tot het moment dat een game met korting te scoren is. Bij onze vrienden en vriendinnen van Bol.com hebben ze nu een mooie sale, waarbij voornamelijk wat oudere games nu een goede prijs hebben. Wij zijn de archieven ingedoken en hebben deze 5 toffe games met korting gevonden.

Horizon Zero Dawn

We beginnen dit overzicht met de game Horizon Zero Dawn. Hoewel de game alweer een jaar of twee oud is, is het nog altijd één van de beste games die je op de PlayStation 4 kunt halen. De game is gemaakt door Guerilla Games, dat gevestigd zit in Amsterdam en we voornamelijk kennen van de Killzone-reeks. In Horizon Zero Dawn reis je af naar een wereld van de toekomst, waarbij de mensheid zo goed als vernietigd si door robot-achtige wezens. In die wereld maken we kennis met Alloy, die op zoek gaat naar haar achtergrond en tegelijkertijd ook probeert de mensheid van de ondergrond te redden.

Horizon Zero Dawn is nu voor 19,99 euro te koop.

Bol.com sale

Tetris Effect

Tetris Effect is een variant van Tetris die vorig jaar verscheen en werd gemaakt door het team dat eerder verantwoordelijk was voor de klassieker Rez. Het is Tetris, maar dan met een muzikale en visuele aankleding, die het geheel naar een hoger niveau tilt. De game is voornamelijk gemaakt om te spelen met een PlayStation VR-headset, maar kan ook gewoon op het grote scherm gespeeld worden. Als ik heel eerlijk ben, is de game zijn volle prijs niet waard, maar voor de aanbieding die er nu is, is het eigenlijk toch wel een must-have.

Tetris Effect is nu voor 15 euro te scoren bij Bol.com.

Bol.com sale

Rage 2

In dit rijtje is Rage 2 het jongst. De game kwam zo’n twee maanden geleden uit en geeft je de mogelijkheid om in een grote open wereld los te gaan. Daarbij heb je als speler de keuze uit een groot wapenarsenaal, maar heb je ook de beschikking over diverse speciale aanvallen. Ook kun je gebruik maken van voertuigen om snel op de plaats van bestemming te komen. Qua verhaal is het niet zo erg sterk, maar wanneer je de game puur speelt om lekker te knallen, dan is het ongelofelijk sterk. De review van de game kun je hier lezen.

Rage 2 is nu te koop bij bol.com voor 39,99 euro.

Rage 2

Watch Dogs

Watch Dogs is een echte blast from the past. Het is een game die destijds met veel bombarie werd aangekondigd en een grote concurrent moest gaan zijn voor de GTA-reeks. Dat werd het uiteindelijk niet, maar dat neemt niet weg dat de game zeer aardig is. De game neemt je mee naar het grauwe Chicago waar jij als hacker probeert te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de dood van je nichtje. Het is een game met veel actie, gadgets om dingen mee op te lossen en diverse wagens waarmee je door de grote open wereld kunt scheuren.

Watch Dogs is nu voor 12,69 euro te koop bij bol.com!

Hitman Definitive Edition

De laatste game uit dit rijtje is Hitman: Definitive Edition. De game is ook al wat jaren oud en inmiddels heeft de game al een vervolg gekregen. Hoewel Hitman 2 een stuk beter is, neemt dat niet weg dat deze versie dik de moeite waard is. Als Agent 47 reisje de hele wereld over om in verschillende missies diverse kopstukken van een criminele organisatie te vermoorden. Hoe je dat gaat doen, dat mag je zelf weten, want er zijn vele wegen die wat dat betreft naar Rome leiden.

Hitman Definitive Edition is nu te koop voor 19,99 euro bij Bol.com.

Hitman Definitive Edition

Wil je meer elzen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina met alle nieuwtjes en meer.

Reageer op artikel:
Dikke korting bij Bol.com: deze 5 games zijn de moeite waard!
Sluiten