Jeroen Kraak
Jeroen Kraak | LinkedIn Gaming 18 nov 2020

Bol.com maakt nieuwe verkoopdatum van PlayStation 5 bekend

Heb je naast de PlayStation 5 gegrepen? Geen punt! Bol.com en Coolblue krijgen nieuwe exemplaren. Dat is sneller dan je denkt!

De PlayStation 5 is ontzettend populair. De console was dan ook binnen een mum van tijd uitverkocht, ondanks dat hij morgen pas wordt geleverd. Binnenkort komt echter een nieuwe kans om de PS5 te bemachtigen.

De PlayStation 5 bij Bol.com

Dat maakt Bol.com bekend via haar Twitteraccount. “Morgen is de PlayStation 5 niet verkrijgbaar bij ons. De tweede verkoop zal begin december van start gaan.” Ook heeft het een mededeling voor mensen die hem wel hebben besteld, maar nog geen Track & Trace-code hebben ontvangen. “Heb jij de console gepre-orderd? Dan krijg je uiterlijk morgenochtend een e-mail met daarin de Track & Trace code. We wensen iedereen veel gameplezier toe!” Hoeveel consoles het krijgt, is niet bekend.

Ook Coolblue krijgt meer consoles

Bol.com is niet de enige winkel die laat weten dat er nieuwe exemplaren van de PlayStation 5 beschikbaar komen. Ook Coolblue zegt dat het 200 exemplaren extra krijgt, meldt XGN. Die verdeelt het bedrijf over de mensen die mee hebben gedaan aan de Sinterklaas-actie om een exemplaar te kunnen bestellen. Heb je dat niet gedaan, dan heb je sowieso pech. Nieuwe deelnames voor een PlayStation 5 lijken dan ook niet te worden aangenomen.

Overigens kun je jezelf niet rijk rekenen als je bij Coolblue meegedaan hebt aan de PlayStation 5-actie. In totaal kreeg het bedrijf bijna 80.000 foto’s van gezette schoenen binnen. In totaal zegt het bedrijf rond de 200 nieuwe exemplaren te ontvangen. Tot die tijd doe je er misschien aan om een extra wortel in je schoen te doen.

Reageer op artikel:
Bol.com maakt nieuwe verkoopdatum van PlayStation 5 bekend
Sluiten