Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 26 jul 2019

Bol.com Sale: 3 flitsende camera’s met flinke korting

Intro

De vakantieperiode leent zich natuurlijk prima voor het maken van mooie foto’s. Nu kan je daar op zich jouw smartphone voor gebruiken. Het is alleen jammer dat deze oververhit kan raken. Daarnaast willen veel mensen in de vakantie juist even niet telefonisch bereikbaar zijn. Bovendien kan je met de meeste camera’s toch meer dan met de camera’s op jouw smartphone. Dat heeft men bij Bol.com ook begrepen. Daarom deze week Bol.com Sale: 3 flitsende camera’s met flinke korting.

Het zou toch niet te flitsen zijn als jouw favoriete camera alsnog aan jouw neus voorbij gaat. Daarom kan je het beste maar direct bestellen en betalen als je jouw favoriet gespot hebt. Zo weet je zeker dat je extra leuk op de foto staat. Die glimlach omdat je de deal gescoord hebt maakt je fotogenieker.

Met deze instant camera maak je de mooiste foto’s op ieder festival, evenement of ander uitje. Dankzij de ingebouwde printer drukt de camera jouw favoriete foto direct af. Snoeren hoef je niet mee te nemen, want twee AA-batterijen zorgen voor de voeding van deze camera. Met twee batterijen kun je 100 foto’s maken. Ook is de instant camera voorzien van een selfiespiegel, zodat je jezelf ook vast kunt leggen.

Bovendien heb je de beschikking over een aantal basisinstellingen. Door het gebruiksgemak is deze camera ook zeer goed geschikt voor kinderen. Ook aardig: naast de dealprijs krijg je nu van Bol.com een gratis duopack film bij jouw bestelling.

De Fujifilm Instax Mini 9 instant camera is nu  voor € 64,99 te koop bij Bol.com

Fujifilm instax mini 9 camera bij bol.com
Reageer op artikel:
Bol.com Sale: 3 flitsende camera’s met flinke korting
Sluiten