Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 26 jul 2019

Bol.com Sale: 3 flitsende camera’s met flinke korting

#3 Bol.com: Olympus E-M10 Mark II systeemcamera

We sluiten onze top 3 af met deze Olympus E-M10 Mark II systeemcamera met EZ-M 14-42mm II R lens. Met deze camera kun je dankzij de logisch geplaatste knopjes en overzichtelijke menu’s de instellingen handmatig aanpassen. Dit kan zelfs real time, zo heb je altijd de juiste middelen om de ideale foto of film te maken. Dankzij de lens met zoomfunctie en bijna geluidloze autofocus kun ook op afstand en ook van bewegende objecten de mooiste foto’s en films maken.

Daarnaast beschik je over een vijf-assige stabilisator, dus als je geen vaste hand hebt zie je dat niet direct. Tot slot hoef je ook geen halve yoga-guru te worden om de juiste foto’s te maken. Dankzij het naar drie kanten kantelbare scherm kun je namelijk ook moeilijke hoeken fotograferen in een makkelijke positie. Naast de technische capaciteiten roemen de gebruikers op Bol.com vooral het retro uiterlijk, handzame formaat en lichte gewicht van deze Olympus E-M10 Mark II systeemcamera. De camera kreeg dan ook niet voor niets de bijna maximale score van 31 gebruikers.

De Olympus E-M10 Mark II systeemcamera is voor € 479,- te koop bij Bol.com

Olympus E-M10 Mark II systeemcamera met EZ-M 14-42mm II R lens bij bol.com

Overweeg je toch om een smartphone met goede camera te kiezen? Wil jij na de vakantie fris beginnen met een goede smartphone-deal? Wil je gewoon wat meer inspiratie of even lekker verder shoppen? Bekijk dan de smartphone deals die MediaMarkt eerder deze week aanbood.

Reageer op artikel:
Bol.com Sale: 3 flitsende camera’s met flinke korting
Sluiten