Bol.com Singles Day: toffe games met korting

Op 11 november is het Singles Day. Een concept dat over is komen waaien uit China. De getallen 11/11 zijn vier eentjes en dat is dus een dag waarop je jezelf moet trakteren. Of zoiets. Hoe dan ook, verschillende webshops pakken rondom deze datum uit met aanbiedingen. Denk daarbij aan AliExpress, maar ook bij Bol.com vind je mooie aanbiedingen. Games zijn natuurlijk perfect om een rustige dag in je eentje mee door te komen en daarom zien we op dat gebied een aantal mooie aanbiedingen. Wij hebben er vijf uitgepakt die voor een mooie prijs zijn te scoren.

Bol.com Singles Day met Red Dead Redemption 2

We beginnen dit overzicht met één van de beste games die vorig jaar uit is gekomen en onlangs ook nog op de pc verscheen. We hebben het hier natuurlijk over Red Dead Redemption 2, het grote epos dat zich in het oude Wilde Westen afspeelt. Dit is een game die een combinatie tussen sterk verhaal, een prachtige grootse wereld, veel verschillende avonturen en meer brengt. Wanneer je na vele tientallen uren klaar zou zijn met het hoofdverhaal, dan wacht er nog een uitgebreide multiplayermodus om mee los te gaan.

Scoor de game hier

Red Dead Redemption 2 (Bron: Rockstar Games)

Borderlands 3

Heb je liever een game die iets meer recent is? Dan is het goed om te zien dat Borderlands 3 ook voorzien is van een mooie korting. De game kwam begin september uit en is zodoende een maand of twee oud. Het is een game waarin je vele tientallen uren kunt stoppen in je eentje, maar het is ook mogelijk om cooperatief te spelen, mocht je voor Singles Day nog je geliefde hebben gevonden. Het is een heerlijke shooter met loot-elementen en humor die wij wel konden waarderen. Kortom, een absolute aanrader, zeker voor deze verlaagde prijs.

Scoor de game hier

Borderlands 3
Borderlands 3 (Bron: 2K Games)

NBA 2K20

Ook NBA 2K20 is een game die net twee maanden oud is. Het is een titel die nu perfect is op te pikken nu het basketballseizoen in de NBA weer is begonnen. Maak je eigen basketballer aan en begin een carrière met hem in de MyCareer of vorm je eigen topteam met het Ultimate Team-achtige MyTeam. De game speelt heerlijk, ziet er uitstekend uit en heeft simpelweg veel content. Zeker voor deze prijs is het goed om te zien of het een geschikte game voor jou is.

Scoor de game hier

NBA 2K20 (Bron: 2K Games)

Bol.com Singles Day met The Division 2

Eerlijk is eerlijk, The Divison 2 is een game die al een paar keer met korting is aangeboden. Maar voor twee tientjes kun je deze deluxe editie van de game eigenlijk niet laten liggen. The Divison 2 neemt je mee naar Washington DC, waar je op neemt tegen een groot aantal sterke vijanden. De game is leuk in je eentje, maar het is beter om connecties met andere spelers te maken en op die manier samen missies aan te gaan, waarbij je goed moet samenwerken om succesvol uit de strijd te komen.

Scoor de game hier

The Division 2 Epsidode 1
The Division 2 (Bron: Ubisoft)

Code Vein

De laatste Singles Day-aanbieding van Bol.com die interessant is, is Code Vein. Ook deze game is nog niet heel erg oud. Het is een titel die een beetje doet denken aan de Dark Souls-reeks, maar dan met een goed sausje anime-vibe. Het is een game die pittig is en veel verhaal kent. Dat is een combinatie waarvan het de vraag is of het bij iedereen goed past. Als je de game dan voor de volle mep binnenhaalt, dan kan dat zonde zijn. Maar met deze korting is het zeker te proberen.

Scoor de game hier

Code Vein
Code Vein (Bron: Bandai Namco)

Dit zijn een paar van onze tips, maar er zijn nog een paar andere games in de aanbieding, dus kijk zeker even verder. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Bol.com Singles Day: toffe games met korting
Sluiten