Bol.com superdeal: Marshall koptelefoon met 64% korting

Het internet staat bol van de webshops die met kortingen strooien rondom de tofste gadgets. We helpen je een handje door de beste deals uit te lichten. Vandaag: een dikke koptelefoon van Marshall die je bij Bol.com met maar liefst 64% korting kunt scoren!

Marshall Monitor in de aanbieding

Je moet meestal een flinke smak geld neerleggen voor goed geluid en een hoogwaardig design. Dat geldt normaliter ook voor de Marshall Monitor. Een koptelefoon met een bekend design en indrukwekkende audio.

Toch vinden wij de gadget zelfs voor zijn adviesprijs absoluut de moeite waard. Bol.com haalt er echter nu nog eens 64% vanaf, waardoor het al helemaal een no-brainer is.

Marshall Monitor 2 aanbieding Bol

Het over-ear design wordt compleet gemaakt met details als zwart leer, kenmerkende metalen elementen en natuurijk de klassieke gouden plugs. Desalniettemin is de Marshall Monitor extra licht en kun je rekenen op noise isolation. Jij en je favoriete muziek.

Daardoor klinkt het volgens Marshall alsof je zelf in de studio staat naast je favoriete band of artiest. Een claim die uit onze ervaring opvallend accuraat is. Je kunt het geluid overigens zelf aanpassen met de meegeleverde F.T.F filters, magnetische filters die je erin kunt schuiven. Daardoor wordt het geluid warmer.

De 3.5mm jack beschikt over een microfoon en knoppen waarmee je snel je muziek kunt bedienen. De plug kan tevens in beide oorschelpen gestoken worden, altijd een mooie plus.

Marshall Monitor 2 aanbieding Bol

Flinke korting bij Bol

Waar de Marshall Monitor normaal 199,00 euro kost, kun je de koptelefoon nu voor 70,99 euro scoren bij Bol. Klik hier om de koptelefoon te bekijken.

Meer aanbiedingen scoren? We zetten hier de beste deals qua televisies, smartphones, games en andere gadgets op een rijtje.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
Bol.com superdeal: Marshall koptelefoon met 64% korting
Sluiten