Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 23 jul 2019
Leestijd: 4 minuten

Bol.com deals: 5 ventilatoren en airco’s waarmee je de hitte overleeft

Het is warm in ons, normaal gesproken koude, Kikkerlandje. De temperatuur lijkt vandaag al over de 30 graden te gaan, maar zal de komende dagen nog veel hoger rijken. Buiten zal het dus tropisch weer worden en om te voorkomen dat dit binnen ook het geval gaat zijn, hebben we 5 ventilatoren en airco’s van Bol.com voor je op een rijtje gezet. Hiermee ga jij zonder twijfel de hitte overleven!

5 betaalbare ventilatoren en airco’s bij Bol.com!

Wie zich regelmatig op onze website bevindt zal weten dat we bij WANT dagelijks het internet afstruinen naar de beste deals. Iets dat voor ons ook nog eens voordelig uit kan pakken. Net zoals jullie hebben ook wij last van de tropische temperaturen. Begrijp ons niet verkeerd: een zonnetje is lekker, maar op de bank zitten bakken als een visstick is niet onze favoriete bezigheid. Daarom was het vrij snel duidelijk dat we deze week eens opzoek moesten gaan naar een aantal betaalbare ventilatoren en airco’s.

Wat dat betreft hebben we er genoeg gevonden en hebben we voor jullie de vijf beste bol.com deals weer op een rijtje gezet. Uiteraard volledig gericht op een portie koude luchtgolven voor in je huis. Dit zijn ze:

#1 Bestron Statiefventilator (inclusief afstandsbediening)

Je kunt nog zulke ingewikkelde apparaten aanschaffen voor een lekker windje in de woonkamer, maar de oude vertrouwde Statiefventilator blijft ook altijd een ideaal apparaat. Ze zijn vaak niet heel duur, zijn in hoogte af te stellen en hebben de mogelijkheid om in drie verschillende standen te wapperen. En wat dat betreft is deze variant van Bestron echt een toppertje. De prijs is €44 wat niet al te duur is voor een goede ventilator, de hoogte is te verstellen tussen de 102cm en 122cm, en hij beschikt over drie snelheden (langzaam, normaal, snel). Daarbij is het apparaat voorzien van een digitale timer (maximaal 7,5 uur) en krijg je er een prachtige afstandsbediening bij. Je bepaalt vanaf de bank dus gewoon hoe snel de ventilator ronddraait of zet hem vanaf een afstandje aan of uit.

5 Airco's en ventilatoren Bol.com

De Bestron Statiefventilator kost €43,99 bij Bol.com!

#2 Evolar Mobiele Airco

Nast het feit dat ventilatoren lekker zijn voor een windje in het gezicht, zijn het de airco’s die de echte koeling weten te geven. Alleen komt daar dan wel een hoger prijskaartje bij kijken. Iets dat geen enkel probleem is met EVO-O7C van Evolar. Het apparaat kost je €499 en dat is simpelweg een flink investering, maar je gaat er zonder twijfel baat bij hebben. Deze mobiele airco is voorzien van 2,05kW en is dus geschikt voor ruimtes tussen de 23 vierkante meter en 58 vierkante meter. Daarbij koelt de Evolar niet alleen de ruimte, maar zorgt het apparaat ook voor luchtreiniging en ontvochting. Tel hier de gemakkelijke bediening via het LCD-touchscreen, de digitale 24-uurs timer en thermostaat bij op, en je weet wat je in huis haalt. Oh, hij is overigens ook nog eens milieuvriendelijk. Feest!

5 Airco's en ventilatoren Bol.com

De Evolar-O7C kost je €499 en is te koop bij Bol.com!

#3 Honeywell Luchtkoeler/Ventilator

Je hebt ventilatoren, je hebt luchtkoelers en je hebt de Honeywell TC10PM. Dit apparaat lijkt de eerste twee perfect te combineren en stiekem zijn we fan! Het is simpelweg een uitgebreide ventilator met een eigen waterreservoir. Vul deze met water en de Honeywell zet warme droge lucht in een handomdraai om in een koel windje. Dit doet het door het water langs twee ingebouwde koelelementen te laten gaan en deze koude lucht vervolgens naar buiten te blazen. Het koelt misschien niet zo effectief als een Airco, maar is wel degelijk effectiever dan een ventilator.

5 Airco's en ventilatoren Bol.com

De Honeywell TC10PM kost je €149 bij Bol.com!

#4 Trotec PAC Mobiele Airco

De Trotec PAC 2000E is een iets goedkopere mobiele airco dan de nummer twee van deze lijst. Maar dat wil niet zeggen dat deze airco het werk niet gedaan krijgt. De Trotec is geschikt voor ruimtes tussen 24 vierkante meter en 60 vierkante meter, wat meer dan genoeg is voor kleine appartementen of kamers. Daarnaast is deze mobiele airco ontzettend compact, waardoor hij makkelijk naar andere ruimtes te rijden is. Zeker door de geïntegreerde kabelopnemer en een vakje voor de afstandsbediening. Het enige nadeel aan dit apparaat is dat hij wel redelijk wat geluid maakt als hij zijn werk doet.

5 Airco's en ventilatoren Bol.com

De Trotec PAC 2000E is voor €399,95 te koop bij Bol.com!

#5 Bestron Torenventilator

We hebben de Statiefventilator en de luchtkoeler al behandeld in deze lijst. Het enige wat nu nog ontbreekt is een goede Torenventilator, iets dat de Bestron AFT760W wel degelijk is. Voor een bedrag van een kleine €40 ben je voorzien van een een aardige toren die je huis voorziet van een koud briesje. De Torenventilator beschikt over een zwenkfunctie met een aan/uit functie en is voorzien van een timer (maximaal 120 minuten). Het voordeel van deze toren is dat hij vrijwel geen geluid maakt, voorzien is van drie verschillende standen en 60 graden ronddraait. Kortom: een prima Torenventilator voor je geld!

5 Airco's en ventilatoren Bol.com

De Bestrond AFT760W is voor €39,99 te koop bij Bol.com!

Meer betaalbare tech?

Ben je opzoek naar andere deals en betaalbare tech, dan zit je bij WANT helemaal goed. Op deze pagina vind je al onze artikelen over toffe aanbiedingen van de Aldi, lijstje met AliExpress deals en houden we winkels als MediaMarkt goed in de gaten. Kortom: voor betaalbare tech hou je WANT goed in de gaten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bol.com deals: 5 ventilatoren en airco’s waarmee je de hitte overleeft
Sluiten