Deze Airfryer met korting is je ideale EK 2024-deal bij Bol

Deals Jeroen Kraak 7 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Als je een nieuwe Airfryer zoekt, is dit wellicht het moment om er een te bestellen. Bol biedt flinke korting op een extra grote en dat is ideaal met het EK 2024 in aantocht.

Het EK 2024 komt eraan en dus zitten we met z’n allen vol spanning voor de tv. Voetbal kijken is leuk, maar met een biertje en snacks wordt het nog veel aangenamer. Een Philips Airfryer is dan ook een ideaal gadget om bij de hand te hebben.

Deze week heeft Bol een extra grote Airfryer in de aanbieding. Zo heb je niet alleen genoeg bitterballen voor jezelf, maar ook voor je vrienden die bij je de EK-wedstrijden van Oranje komen kijken.

Extra Grote Philips Airfryer in de Aanbieding bij Bol

Om precies te zijn, heeft Bol de Philips Airfryer 3000 Series CL HD9257/80 in de aanbieding. Deze is extra bijzonder omdat er een venster in zit. Zo zie je precies of je bitterballen of frikandellen goed genoeg gegaard zijn.

Het fijne aan de Philips Airfryer is dat de snacks die daarin bereid worden gezonder zijn dan in de traditionele frietpan. In plaats van olie of vet frituur je met dit apparaat door middel van hete lucht. Dat betekent minder calorieën.

Deze Airfryer met korting is je ideale EK 2024-deal bij Bol
(Afbeelding: Bol)

Meer dan Alleen Frituren

Hoewel je het misschien niet verwacht, kun je met de Philips Airfryer meer dan alleen frituren. Je hebt in totaal veertien verschillende bereidingen die je ermee kunt uitvoeren. Je kunt onder andere grillen, roerbakken, drogen en roosteren. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit zeven verschillende programma’s die je heel makkelijk bedient via het aanraakscherm.

Zoals gezegd is dit een Philips XL Airfryer bij Bol, wat betekent dat er genoeg ruimte is om maaltijden te bereiden. Het apparaat heeft een inhoud van 5,6 liter. Dat is genoeg voor vier maaltijdporties in één keer, of een flinke doos met bitterballen.

Meestal kost deze Philips Airfryer iets rond de 150 euro, maar nu heb je ‘m voordeliger bij Bol. Je betaalt 99,99 euro voor het exemplaar. Zo ben je optimaal voorbereid voor het EK. Haal de dozen met bitterballen en frikandellen dus maar alvast bij de supermarkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen