Bookniture: boeken waar meubels in verstopt zitten

Slim bedacht! Sommige meubels zoals krukjes, voetenbankjes of een koffietafel heb je niet altijd nodig. Ze zijn alleen niet gemakkelijk weg te stoppen dus staat er altijd wel een loos item in je woonkamer. Tenzij het er natuurlijk super nice uit ziet en je het dan ook meer als pronkstuk ziet, maar voor wanneer dit niet het geval is, is dit een slim idee. Maak kennis met Bookniture. Opgevouwen zet je het als boek in de boekenkast, maar eenmaal uitgeklapt zet je het in als kruk of koffietafel.

Ten eerste scheelt het een hoop ruimte en ten tweede ziet het er origineel uit. Doordat het gebruikte karton in de vorm van een honinggraat wordt gebouwen is het een super sterke constructie waardoor iedereen met z’n dikke billen op de Bookniture kan plaatsnemen. Uit een aantal tests blijkt dat het met gemak honderdzeventig kilo aankan.

De collectie bestaat uit een aantal formaten en kleuren en wordt er een laag vilt meegeleverd die je als bescherming erop kunt leggen. Daarnaast geeft deze laag het meubel net een fijnere touch. De benodigde funding is al ruimschoots binnengehaald dus dat er behoefte is aan zoiets als Bookniture is wel duidelijk. Vanaf zestig euro kun je hier een eigen exemplaar bemachtigen.

Reageer op artikel:
Bookniture: boeken waar meubels in verstopt zitten
Sluiten