Milton Broen
Milton Broen 4 jan 2016

BoomStick geeft een buitengewone boost aan je geluidskwaliteit

Waar beeldschermen met het jaar scherper, platter en zuiniger worden staat audio al een tijd stil wat betreft de ontwikkelingen. BloomCloud 360 vindt het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Met hun BoomStick verbeteren ze namelijk de kwaliteit van jouw oordopjes or hoofdtelefoon.

BoomStick geeft alle oordopjes een boost

De BoomStick is een soort ‘doosje’ dat je tussen je telefoon en je oordopjes of hoofdtelefoon aansluit. Het doosje is voorzien van een slim algoritme dat ervoor zorgt dat alle muziek die je draait beter tot z’n recht komt. Het algoritme zorgt voor een breder bereik en hogere frequenties waardoor je meer bas hoort en de muziek een helder en rijk geluid krijgt. Het maakt niet uit of je over goedkope oordopjes beschikt, want BoomStick laat ze perfect klinken. Ook beschikt de BoomStick over een “Boost-mode” waarmee je het geluid tot z’n uiterste pusht als je je bijvoorbeeld in een luidruchtige omgeving bevindt. De BoomStick gaat in totaal zo’n veertien uur op één oplaadbeurt mee.

Nadelen

Aangezien het apparaatje tussen je telefoon en je oordopjes in hangt is het niet het meest gemakkelijke apparaat in de omgang. BoomCloud 360 heeft er wel alles aan gedaan om ‘m zo licht mogelijk te houden, maar het blijft vervelend als iets tussen twee kabels in hangt. Daarnaast moet je ‘m ook opladen wat ‘m dus niet altijd even mobiel maakt. Wij hopen dan ook stiekem dat deze vernuftige techniek binnenkort bij de smartphone zelf zit ingebouwd. De reden dat er geen app is trouwens die dit regelt, is aangezien Apple het (momenteel) niet toelaat dat er met software aan de audio-uitvoer wordt gesleuteld. Om die reden moet het (voor nu) extern.

Bestellen

Ben jij dus op zoek naar een manier om meer uit je hoofdtelefoon of oordopjes te halen? De BoomStick kan jouw oordopjes een flinke oppepper geven. Het apparaat is hier in de kleuren zwart en zilver te reserveren voor ruim negentig euro!

Reageer op artikel:
BoomStick geeft een buitengewone boost aan je geluidskwaliteit
Sluiten