Borderlands 2 krijgt gratis DLC als brug naar deel drie

Dit jaar kunnen we aan de slag met Borderlands 3. Een maand geleden onthulde ontwikkelaar Gearbox het derde deel en dat belooft een groot feest te worden. In de game kun je flinke avonturen beleven, kennismaken met nieuwe personages en een berg aan wapens scoren. Om alvast in de juiste stemming te komen, kun je nu gratis DLC binnenhalen voor Borderlands 2. Het gaat om de uitbreiding Commander Lilith & The Fight for Sanctuary.

Commander Lilith & The Fight for Sanctuary in Borderlands 2

Het idee van deze uitbreiding is om het verhaal te vertellen dat zich afspeelt tussen het einde van Borderlands 2 en het begin van Borderlands 3. In Commander Lilith & The Fight for Sanctuary wordt de stad Sanctuary aangevallen, is de zogenaamde Vault Map gestolen en is er een gevaarlijk gas dat het leven in Pandora bedreigt. Het is aan jou om aan de slag te gaan met de Vault Hunters en het op te nemen tegen nieuwe bazen, het ontdekken van nieuwe gebieden, natuurlijk nieuwe wapens en een reeks aan voorwerpen die beter is dan Legendarisch.

https://www.youtube.com/watch?v=CSuCGi-3rmA&feature=youtu.be

De uitbreiding voor Borderlands 2 is nu tot en met 8 juli gratis te downloaden. Daarna moet je er 14,99 euro voor gaan betalen. Wat dat betreft is het dus verstandig om er op tijd bij te zijn. Heb je de game niet en speel je op de PlayStation 4? Dan kun je momenteel profiteren van de PlayStation Plus-game van de maand in de vorm van The Handsome Jack Collection. En voor de Xbox One is de game nu beschikbaar voor de Xbox Game Pass.

Borderlands 2

Mocht je al je savefiles hebben weggegooid? Geen nood, je kunt met de nieuwe uitbreiding gelijk een personage van Level 30 maken en daarmee de uitbreiding gaan spelen. Ben je nog wel bezig met de game? Dan is het goed om te weten dat er een level cap van level 80 in komt te zitten.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Borderlands 2 krijgt gratis DLC als brug naar deel drie
Sluiten