Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 feb 2020

Broken Hearts Day vanaf nu te spelen in Borderlands 3

Borderlands 3 blijft komen met updates en verbeteringen. Waar we de afgelopen tijd betere voorwerpen konden vinden wanneer we rode kisten openen, daar is het nu tijd voor de Broken Hearts Day-update.

Deze update brengt zoals de naam doet vermoeden het Broken Hearts Day-event, wat een knipoog is naar Valentijnsdag. Maar dat is niet het enige dat deze Borderlands 3-update met zich meebrengt.

Ga los met Broken Hearts Day in Borderlands 3

Met het Broken Hearts Day-event in Borderlands 3 zul je zien dat verschillende vijanden een hart bij zich kunnen dragen. Of beter gezegd, dat het in de lucht zweeft. Er zijn verschillende soorten harten te vinden. Wanneer je daar op schiet, dan levert dat een bepaald effect op. Denk daarbij aan de mogelijkheid dat je tijdelijk meer schade kan uitdelen of dat een vijand tijdelijk jou gaat helpen. Tevens kan het afschieten van zo’n hart er voor zorgen dat je extra loot krijgt. Wanneer je er een groot aantal afknalt tijdens het evenement, dan krijg je via de mail van Maurice verschillende voorwerpen. Denk daarbij aan skins en wapens. De onderstaande afbeelding vat dat goed samen.

Borderlands 3
Dit kun je tijdens het Broken Hearts Day-event vrijspelen (Afbeelding: 2K Games)

Het evenement loopt tot en met 20 februari, dus je hebt een week de tijd om los te gaan. Daarnaast brengt de meest recente Borderlands 3-update ook nog een levelcap. Deze stond op 50 en is nu verhoogd naar 53. Dat betekent dus dat je drie extra levels omhoog kunt gaan met de bijbehorende extra skillpoints. Op die manier heb je dus weer wat lastige keuzes te maken in welke richting je op wilt gaan met jouw personage.

Borderlands 3
Schiet op hartjes (Afbeelding: 2K Games)

Verder heb je in Borderlands 3 de mogelijkheid om de verschillende cutscenes in de game over te slaan. Dat is voornamelijk erg fijn wanneer je de game met een tweede playthrough speelt en het verhaal al kent. Of met een party terecht komt bij een baas. Ook heb je de mogelijkheid om in het menu zogenaamde seasonal events uit te schakelen. Als jij dus geen zin hebt in vijanden met hartjes die rondzweven, dan kun je dat dus gewoon uit zetten. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. En als je wilt weten wat wij van de game vinden, dan hebben we hier een uitgebreide review.

Reageer op artikel:
Broken Hearts Day vanaf nu te spelen in Borderlands 3
Sluiten