Jelle van Es
Jelle van Es Games 1 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Borderlands 3 krijgt een speciaal co-op evenement

Onlangs werd er in Borderlands 3 een nieuwe, en zeer fijne, uitbreiding gedropt. Daar ben ik momenteel druk mee bezig en de review daarvan volgt uiteraard zo snel mogelijk. Maar buiten die uitbreiding is er nog genoeg te beleven in de game. Zo is er nu een speciaal evenement.

Dat speciale evenement is vooral geschikt voor waneer je de game coöperatief speelt. Tijdens het zogenaamde Co-op Loot Drop event wordt er namelijk meer loot gedropt door de sterkere vijanden wanneer je samen met een vriend of een compleet vreemde speelt. En van loot wordt iedereen blij.

Borderlands 3 evenement voor vrienden

Het co-op evenement van Borderlands 3 loopt overigens al een paar dagen. Het begon namelijk op 27 maart, maar geen nood als je dat nog niet door hebt. Het loopt namelijk door tot en met 30 april. En laten we nu net ook deze hele maand zoveel mogelijk thuis zijn. Wat dat betreft dus het ideale moment om je vriend uit te nodigen om online samen met jou de game te gaan spelen. En wanneer je dan een zogenaamde Badass-vijand ziet, dan weet je dat het feest kan beginnen. Want deze vijanden zorgen er voor dat je net wat meer loot hebt.

Borderlands 3
Het speciale co-op event (Afbeelding: 2K Games)

Daarnaast kun je tot en met morgen nog mee doen aan een mini-evenement in Borderlands 3. Het gaat om het zogenaamde Door Busters mini-event. Daarbij krijg je de kans dat je in de verschillende vending machines een Legendary kunt kopen. Dat kan een nieuw wapen zijn, maar ook een schild of iets anders. Dit evenement loopt tot en met 2 april in de avond, dus je hebt daar nog wel even de tijd voor. Zeker als je dat combineert met de nieuwe DLC is dat handig.

Het mini evenement (Afbeelding: 2K Games)

Wil je meer lezen over Borderlands 3? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Borderlands 3 krijgt een speciaal co-op evenement
Sluiten