Jelle van Es
Jelle van Es Games 28 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Borderlands 3 DLC Guns, Love and Tentacles komt volgende maand

Borderlands 3 verscheen in september van 2019. Het is een game die door veel gamers is gehaald en waarbij er regelmatig updates komen om nieuwe dingen te beleven. Nu heeft de ontwikkelaar met Guns, Love and Tentacles de tweede uitbreiding voor de game onthuld.

Dit deed ontwikkelaar tijdens de PAX East-beurs in de Amerikaanse stad Boston. De Borderlands 3-uitbreiding Guns, Love and Tentacles moet op 26 maart verschijnen.

Borderlands 3-uitbreiding Guns, Love and Tentacles komt er aan

De Borderlands 3-uitbreiding Guns, Love and Tentacles draait om de liefde tussen Sir Alistair Hammerlock en Wainwright Jakobs. Sterker nog, beide heren staan op het punt te gaan trouwen en willen dat vieren op de ijsplaneet Xylourgos. En jij bent natuurlijk van harte uitgenodigd om deze mooie gebeurtenis bij te wonen en de planeet te verkennen. Daar kun je het opnemen tegen nieuwe gevaarlijke beesten en de stad Cursehaven. Daar wil je samenkomen met de andere genodigden en bevindt zich onder het skelet van een afgeslacht Vault Monster. Wat zou er mis kunnen gaan?

Naast de nieuwe monsters die je in het wild tegen gaat komen, krijg je in deze uitbreiding ook te maken met een stel gelovigen die het skelet van de Vault Monster aanbidden. Dat levert weer wat confrontaties op. Je krijgt ook te maken met Gaige, die terugkeert in het verhaal. Zij was de vijfde Vault Hunter in Borderlands 2, die wordt bijgestaan door haar beste vriend Deathtrap. De derde Borderlands 3-uitbreiding krijgt een hoofdverhaal die je een aantal uur bezig gaat houden. Daarnaast kun je ook rekenen op diverse zijmissies en interessante baasgevechten. De eerste uitbreiding van de game was erg goed en uitgebreid, dus wat dat betreft is het te hopen dat die kwaliteit wordt vastgehouden.

Borderlands 3 DLC Guns, Love and Tentacles
De ijsplaneet (Afbeelding: 2K Games)
Borderlands 3 DLC Guns, Love and Tentacles
Eén van de nieuwe beesten (Afbeelding: 2K Games)

Uiteraard kun je in de Borderlands 3-uitbreiding Guns, Love and Tentacles ook rekenen op nieuwe wapens en gear, waaronder een paar Legendaries en krachtige Class Mods. Voor wie er speciaal uit wilt zien, is het goed om te weten dat er ook nieuwe cosmetische voorwerpen in de uitbreiding te vinden zijn.

Nieuwe vijanden (Afbeelding: 2K Games)
Borderlands 3
En nog meer nieuwe vijanden (Afbeelding: 2K Games)

Heb je Borderlands 3 nog niet? Scoor hem dan hier. En hier kun je lezen wat we van de eerste uitbreiding vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Borderlands 3 DLC Guns, Love and Tentacles komt volgende maand
Sluiten