Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 dec 2019

Borderlands 3 DLC ‘Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot’ nu beschikbaar

Borderlands 3 is wat mij betreft één van de betere games van het jaar en een titel waar je tientallen uren mee los kunt gaan. In je eentje of samen met vrienden. En als je de game nog altijd fanatiek speelt, dan is er goed nieuws. De eerste grote verhalende uitbreiding is nu beschikbaar.

Het gaat om Borderlands 3: Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot. Daarin reis je af naar een verlaten space station, dat zijn hoogtijdagen kende in de periode dat de beruchte Handsome Jack alles nog voor het zeggen had. Het is een flink casino en niemand minder Moxxi nodigt jou uit om daar naar toe te reizen en een flinke buit te scoren.

Nieuwe content voor Borderlands 3

Mocht je in het bezit zijn van de Borderlands 3 Season Pass, dan kun je gelijk losgaan met de game. Daarbij is het alleen wel zo dat je momenteel de nieuwe content handmatig moet downloaden uit de store van het platform waarop je speelt. Ook wanneer je in het bezit bent van een Season Pass. Dit is een kleine bug die de ontwikkelaar nog gaat aanpakken. Maar als je hem dan eenmaal binnen hebt, dan kun je losgaan. Om aan de slag te gaan met de nieuwe content moet je wel de mogelijkheid hebben om in het verhaal vrij rond te kunnen lopen door Sanctuary. Je moet namelijk naar de bar van Moxxi gaan om daar de missie te activeren en dan kun je los. Om alvast in de juiste stemming te komen hebben we hieronder de launchtrailer.

Naast een nieuwe locatie om in los te gaan is er nog meer te doen in de missie. Zo krijg je te maken met nieuwe personages, zijn er zijmissies en Crew Challenges om je op te storten, krijg je te maken met nieuwe vijanden en is er natuurlijk veel loot om te scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. En als je Borderlands 3 nog niet hebt, dan kun je hem hier scoren.

Reageer op artikel:
Borderlands 3 DLC ‘Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot’ nu beschikbaar
Sluiten