Jelle van Es
Jelle van Es Games 26 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Borderlands 3 gaat de levelcap verder omhoog gooien

Mocht je nog altijd fanatiek Borderlands 3 spelen, dan is vandaag een belangrijke dag. Later vandaag, waarschijnlijk om 17 uur, is het mogelijk om aan de slag te gaan met de Love, Guns, and Tentacles DLC. Maar ook als je niet van plan bent om dat nieuwe avontuur te gaan spelen, is er nog genoeg te beleven in de game.

Want met de update wordt ook de levelcap in Borderlands 3 verhoogd naar level 57. Dit liet de ontwikkelaar weten in de zogenaamde Borderlands Show op Youtube. De levelcap op dit moment is 53, dus dat betekent dat je vier extra levels omhoog kunt gaan.

Borderlands 3 levelcap omhoog

Met de vier extra levels in Borderlands 3 krijg je dus ook een viertal extra skillpoints, die je kunt inzetten. Dat moet er weer voor zorgen dat je op een andere manier de game kunt gaan spelen. Daarnaast is het zo dat het gewoon leuk is om in levels omhoog te gaan en het gevoel te krijgen dat je steeds beter wordt en beter voorbereid bent op de verschillende eindbazen die op jou liggen te wachten.

Borderlands 3
De nieuwe uitbreiding (Afbeelding: 2K Games)

Daarnaast liet de ontwikkelaar ook weten dat het voor april verschillende gratis updates gaat uitbrengen voor Borderlands 3. De belangrijkste update lijkt te bestaan uit een tijdelijk evenement genaamd Revenge of the Cartels. Daarin zie we de terugkeer van Maurice, die je de opdracht geeft om in de wereld van de game verschillende leden van het kartel op te sporen en af te maken. Wanneer je er genoeg hebt gekilld, dan wordt je gestuurd naar een nieuwe locatie genaamde de Mansion. Daar kun je onder andere rekenen op een groot baasgevecht.

De andere update bestaat uit de Mayhem Mode 2.0, die vooral bedoeld is voor de spelers die het hoofdverhaal van Borderlands 3 hebben voltooid. Wil je meer lezen over de nieuwe update voor de game? Lees dan dit bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Borderlands 3 gaat de levelcap verder omhoog gooien
Sluiten